2777
2789
عنوان

نذری برا بهزیستی

119 بازدید | 8 پست

سلام شبتون بخیر

ی مشکلی برام پیش اومد،گفتم نذر کنم،و اولین چیزی ک ب ذهنم اومد،درسته دستم خالیه ولی دوس دارم وسایل بخرم بدم به بچهای بهزیستی

بنظرتون به دستشون میرسه واقعا؟

و اینکه چی بخرم؟ی مداد ی پاک کن و دفتر خوبه؟:)

حدودا برا 10 15 نفر،زشت نیست؟

واقعا دستم خالیه،کاش اونقد داشتم ب صد برابر اینا کمک میکردم،

الان دیگه مدرسه تمومه بدردشون نمیخوره

بنظرتون بخرم بزارم کنار شهریور ببرم؟

خیلی دوس دارم ی چیزی الان بتونم بدم چون واقعا حس خوبی میگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر هزینه میخوای کنی؟

گفتم 500،ولی اگه برا شهریور باشه برا تعداد بیشتر و وسایل بیشتری میتونم بخرم

اما صبر ندارم تا شهریور،دوس داشتم الان ب نیازمندا کمک میکردم،کاش پولشو میدادم چندتا ساندویچ یا کباب میدادم ب پاکبانا و کارتن خوابا،،ولی بنظرتون کارم اشتباه نیس؟

چون اول نذر کردم بدم بهزیستی

کاش اونقدی داشتم ک بتونم هر ماه کمک کنم😔

لطفا دعا یادتون نره،انشالا هر حاجتی دارین براآورده بشه،مشکل منم حل بشه

به نظرم پولشو بده به مسئولشونچون اینجوری به همه نمیرسه بده

نمیدونم با اون پول چیکار میکنن

دوس داشتم خودم بهشون دونه دونه بدم:)

برا کوچولو ها هم گیره سر،کشمو اینا بخرم

گفتم 500،ولی اگه برا شهریور باشه برا تعداد بیشتر و وسایل بیشتری میتونم بخرماما صبر ندارم تا شهریور،د ...

عزیزدلم کم و زیادش مهم نیست مهم نیتت به بهزیستی کمک کن عزیزم چون نیت کردی خدا ان شاءالله به مالت برکت بده منم دعا کن عزیزم منم شمارودعا میکنم الهی خیرببینی