2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واح من برا پروژم تا بیمارستان روانی هم رفتم 

بستگی داره چه بیماری باشه قابل درمان باشه یا ن حاد باشه یا خفیف

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

دوقطبی من باهاش زندگی کردم ...دوره شیدایی داره انقد حرف میزنه انقد یچی رو میخواد حرف خودش باشه .نمیخوابه ....ولی یه دوره هم بسیار غمگین ناراحت وخیلی پرخاشگر 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

میسوفونیا داشتم شدید نگم اصن وقتی ی صدایی ک متنفر بودم ازش رو بیش از چند بار می‌شنیدم( البته از خیلی صداهای زیر رو درشت فراری بودم حتی گاهی از حرف زدن و آواز خواندن بعضیا ) اختیار خودمو از دست میدادم ممکن بود هرکاری بکنم که فقط اون صدارو نشنوم مثلا سرمو بکوبم به دیوار عصبی میشدم کنترل زبونم ب هیچ عنوان دست خودم نبود

بشدتم عصبی میشدم ممکن بود حتی آدم بکشم سر این موضوع 

الان بهتر شدم به اون صورت نیست ولی ی تایمی خیلی شدید بود 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

من خودم احساس میکنم ای دی اچ دی دارم و دو قطبی ام نمیدونم

میشه بگی چه علائمی داری ؟

دو قطبی همون افسردگیه ولی تو فاز های متفاوت ی دفعه اونقد سر خوشی ک کارا پر خطر میکنی یا حالت شیدایی ی دفعه هم اونقد افسرده ای ک دلت میخا بمیری   و این فاز  ها بدون هیچ دلیلی تو زندگیتن 

ای دی اچ دی هم اینه ک وقتی میخای ی کاری کنی سر تایم مشخصی دیگه قبلش هیچ کاری نمیتونی بکنی 

اینا همه درست اما باید در نظر بگیرید تایمی ک آدم تو زندگیش تحت فشاره طبیعیه که ناراحت باشه  و استرس بگیره و اینو قاطی نکنع با بیماری 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

منم ای دی اچ دی دارم ولی باهاش سازگار شدم میدونی من درسم خوب بود و معلوم نبود ک ای دی اچ دی دارم ولی از خیلی علایم دیگش فهمیدم 

ولی باهاش کنار اومدم حالا ک ۳۲سالم شده فهمیدم علت بعضی کارام چی بوده😬