2777
2789

ممنون

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
براتون ده صلوات فرستادم یه صلوات برای حضرت ابوالفضل بفرست از ته دلت🌱

ممنون عزیزم

فرستادم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یرات صلوات فرستادم استارتر

تو یه تاپیکی گفته بودی لنف نود زیر بغل داری

منم دارم فردا باید واسه چکاپ برم

از استرس زندگی بهم حروم شده

زیر بغلم ورم کرده

شما خوب شدی؟؟ برای درمانش چیکر کردی؟؟

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
یرات صلوات فرستادم استارتر تو یه تاپیکی گفته بودی لنف نود زیر بغل داری منم دارم فردا باید واسه چکاپ ...

من سینه ها فیبروآدنوم داشت ولنف نود زیر بغلم متورم شده بود دکتر گفت مهم نیست نگران نباش دوباره که سونو دادم کوچیک شده بود.

ممنون از صلواتی که برام فرستادی

من سینه ها فیبروآدنوم داشت ولنف نود زیر بغلم متورم شده بود دکتر گفت مهم نیست نگران نباش دوباره که سو ...

منم الان دارم میرم سونو

تروخدا برام دعا کن برای منم چیزی نباشه

زیر بغلم ورم کرده و توی سینه ام توده داره

سری پیش دکتر گفت چیزی نیست ولی باز ۶ ماه بعد بیا

خودم که دست میزنم به زیر بغلم ورمش کوچیک تررشده

ولی باز دارم از ترس سکته میکنم

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
من سینه ها فیبروآدنوم داشت ولنف نود زیر بغلم متورم شده بود دکتر گفت مهم نیست نگران نباش دوباره که سو ...

سلام عزیزم از سونو برگشتم

گفت توده ات توی این یک سال اخیر تغییر سایز نداده و خوش خیمه

و گفت دیگه ۶ ماه یک بار نیا همون  سالی یک بار بیا

سلام عزیزم از سونو برگشتم گفت توده ات توی این یک سال اخیر تغییر سایز نداده و خوش خیمه و گفت دیگه ۶ م ...

خوب خداروشکر عزیزم نگران نباشید