2777
2789

خانما بیایید شوهرم حقوق که میگیره اول بدهی ها بعدم مایحتاج خونه بعدم لیزر چند تیکه لباس وسایل اینا اونم اگر بگیرم بچه هم دارم دختره ۵ ساله اصلا چیزی نمیمونه اعصابم بهم میریزه چند ماهه میخام یسری چیزایی که میخام بگیرم پول کنار بزارم جور نمیشه پولش نمیمونه فرش و مبل درست حسابی ندارم‌ حتی پول کنار نیست بزاریم حساب وام بگیریم روش 

راهکار چیه 

همه همینیم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کار نمکنم شوهرم صبح میره غروب میاد تو معدن ماهی ۲۳😔

الهی چه کار سختی خدا بهشون قوت بده

عزیزم خرج و مخارج زیاده با وجود یک فرزند حقوقتون رو همین که مدیریت میکنید و تا اخر ماه میرسونید عالیه، شما تقصیری ندارید با درامد بالاتر هم پس انداز سخته

این ماه کمم آوردم یبار بچه رو دکتر ببری ۱ تومن پات آب میخوره لباس و اینا هم گرفتیم چند بار دکتر رفتی ...

با حقوق ۲۳ تومن و ماهی نزیک ۱۵ ملیون بدهکاری ماهانه چجوری مدیریت کنیم

وای بخدا حرف دل منو زدی،ما یکم حقوق میگیربم پنجم دیگه هیچی نداریم!همون یکم به محض واریز حقوق اقساط بانک و اقساط متفرقه و  اجاره خونه و ... رو پرداخت مبکنیم دروغ نگم فقط یک پنجم حقوق میمونه،اونم یکم خرید مایحتاج خونه میشه و تمام!خودمونیم و یه دختر ۶ ساله