خانما بیایید شوهرم حقوق که میگیره اول بدهی ها بعدم مایحتاج خونه بعدم لیزر چند تیکه لباس وسایل اینا اونم اگر بگیرم بچه هم دارم دختره ۵ ساله اصلا چیزی نمیمونه اعصابم بهم میریزه چند ماهه میخام یسری چیزایی که میخام بگیرم پول کنار بزارم جور نمیشه پولش نمیمونه فرش و مبل درست حسابی ندارم حتی پول کنار نیست بزاریم حساب وام بگیریم روش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من کار نمکنم شوهرم صبح میره غروب میاد تو معدن ماهی ۲۳😔
الهی چه کار سختی خدا بهشون قوت بده
عزیزم خرج و مخارج زیاده با وجود یک فرزند حقوقتون رو همین که مدیریت میکنید و تا اخر ماه میرسونید عالیه، شما تقصیری ندارید با درامد بالاتر هم پس انداز سخته
وای بخدا حرف دل منو زدی،ما یکم حقوق میگیربم پنجم دیگه هیچی نداریم!همون یکم به محض واریز حقوق اقساط بانک و اقساط متفرقه و اجاره خونه و ... رو پرداخت مبکنیم دروغ نگم فقط یک پنجم حقوق میمونه،اونم یکم خرید مایحتاج خونه میشه و تمام!خودمونیم و یه دختر ۶ ساله