بچه ها اگه دانشجوی ارشد بودید یا هستین بگید استاد راهنما تو پایان نامه چقدر کمکتون میکرد یا میکنه؟
من میبینم خیلی استادا کمک خیلی نمیکنن و پیگیر نیستن خیلی ..میخوام بدونم روندش اکثرا همینطوره یا استادا که من میشناسم اینجورین فقط..
استاد شما چطور بودن؟
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
استاد راهنمای من بهم خیلی لطف کرد و حقیقتا راهنما بود و بعدا در نوشتن دومقاله هم نهایت همکاری رو باهام کرد و کمکم کرد یک رزومه خوب ببندم که خیلی به دردم خورد خیلی ازش راصی بودم امیدوارم همیشه موفق باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مهندسی برق خوندم چون رشتم فنی ؛ تو کارشناسی هم دفاع داشتیم؛ استاد راهنمای من خیلی کمک نميکرد ...
منم برقم شما ارشدم خوندی؟
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
اصولا نمی تونن زیاد کمک کنن چون معمولا گستره دانش استاد هر قدر هم زیاد باشه در اون حد نیست که از همه جزییات پایان نامت سر دربیاره ولی تا یه حدی میتونه تجربیاتشو در اختیارت قرار بده برات مقاله پیدا کنه که بخونی یا از همکارانش بخاد به عنوان مشاور بهت کمک کنن
بعضی از استادها که معروف میشن مشغله کاریشون زیاده کمک نمیکنن باید قبلش حسابی تحقیق کنی بعضی از استادها هم خیلی توب ساپورت میکنن ولی استادی بگیر که بعد فارغ التحصیلی بتونه کمکت کنه نه مثل استاد من که خودش اویزون اینو اون بود
کمک در حد پاسخگویی به سوالات و پرداخت هزینه ها بله.کلااستاد مهربون و خوبیه.
اما دیدم اساتیدی که حتی پول وسایل و یا هزینه های پایان نامه دانشجو را هم نمیدن .میذارن جیب خودشون.یا گوشی جواب نمیدن.
سعی کن رو پای خودت بایستی
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
استاد من خودش میگه هر وقت خواستی از قبل هماهنگ کن بیا بعد وقتی پیام میدک هماهنگ کنم جوابمو نمیده!!😨😨 نمیدونم باز سریش بشم یا قید کمکشو بزنم
من مینوشتم هر فصل رو بعد تحویل میدادم. خط خط به خط میخوند و نظر میداد. دوباره تحویل تا فص بعد رو بگیره و ... آخرش شیش ترمه شدم و مجبور شد یکم کوتاه بیاد ولی استادم جزو اساتید سخت گیر بود که تو رشته مون خیلی معروفه. اینکه تو نوشتن کمک کنه یا حتی منبع پیشنهاد بده، چنین خبری نبود. جز این که قبل از شروع به نوشتن هرچن وقت یه بار میرفتم پیشش، اونم خودم وقت میگرفتم. اونم میپرسید از چیزایی که خوندی چی یاد گرفتی استاد کارشناسیم هیچ کاری بهم نداشت و نهایتا کار آخر رو بهش تحویل دادم
دوست دارم از تمام وابستگیها رها شوم و تنها عاشق خدا باشم و برای او زندگی کنم. هر کدام از وابستگیها را که رها میکنی انگار همه همجنسانش مال تو میشوند. بیوطن که باشی انگار تمام کائنات مال توست!
کمک در حد پاسخگویی به سوالات و پرداخت هزینه ها بله.کلااستاد مهربون و خوبیه. اما دیدم اساتیدی که حتی ...
چ خوب حتی هزینه م میده😓😓
استاد من خودش میگه هر وقت خواستی از قبل هماهنگ کن بیا بعد وقتی پیام میدک هماهنگ کنم جوابمو نمیده!!😨 ...
برو سرش خراب شو.وظیفشه جواب بده.
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"