2777
2789
عنوان

در مورد مهریه ازتون خواهرانه راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستام ماشین شوهر بی ام و بود گرفت بعنوان مهریه انموقع ۱۰ میلیون بود ماشینش ولی طلاقش نداد خود مرده رفت زن گرفت و دوستمو طلاق نداد میخاست ازدواج کنه گفت ماشینمو بیار بده تا طلاقت بدم ماشین شده بود ۱۰ میلیارد 

اولا خوشبختی به میزان مهریه نیس دوما موقع جدایی اگه این قانون جدید تصویب بشه ۱۴ تا بیشتر قرار نیس بد ...

البته واسه این یه راهی هم هست که بره بگه طلاهامو میخوام عوض کنم بعد عوض کنه و فاکتورش رو به نام خودش بزنه در اینصورت از نظر قانونی این طلا ها برای خودشه چون کادویی که گرفته رو فروخته پس نمیشه که پس بگیره

نه اصلااا..ولی خوب مهریه نماد ارزش و احترام بالای اون زن مگه نیست؟؟؟

نه نیست

من مهریه‌ام یک سکه‌ست

حقوقم رو گرفتم

حق طلاق مسکن تحصیل اشتغال و…

خودم وکیلم می‌بینم چجوری با جنگ و جدل به زور سالی یک سکه می‌گیرن

ارزش و احترام بالا مگه به سطح سواد و فرهنگ و عشق و علاقه نیست؟

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

البته واسه این یه راهی هم هست که بره بگه طلاهامو میخوام عوض کنم بعد عوض کنه و فاکتورش رو به نام خودش ...

اره اینم هست ولی معمولا طلاهایی که موقع ازدواج میخرن به اونجاها نمیرسه سر بدهی و اقساط همش به باد میره😂 

گرفتن حق و حقوق بهتر از همه چیه. 

اولا خوشبختی به میزان مهریه نیس دوما موقع جدایی اگه این قانون جدید تصویب بشه ۱۴ تا بیشتر قرار نیس بد ...

میگن اونایی که قبل این که این قانون ۱۴ تارو بذارن  مهرشون هر چقدر بوده باقی میمونه و لازم الاجراست درسته یا نه؟

نه نیستمن مهریه‌ام یک سکه‌ستحقوقم رو گرفتمحق طلاق مسکن تحصیل اشتغال و…خودم وکیلم می‌بینم چجوری با جن ...

شما وکیل هستین ؟؟ بخدا من اصلا دنبال  گرفتن مهریه نیستم عزیزم فقط دلم میخواست شوهرم سرمو بالانگه داره بگن چقد براش مهم بوده ولی خب حرف شما کاملا درست و متین هست .

شما وکیل هستین ؟؟ بخدا من اصلا دنبال گرفتن مهریه نیستم عزیزم فقط دلم میخواست شوهرم سرمو بالانگه دار ...

بله وکیلم

نه نیستمن مهریه‌ام یک سکه‌ستحقوقم رو گرفتمحق طلاق مسکن تحصیل اشتغال و…خودم وکیلم می‌بینم چجوری با جن ...

یک سوال ازتون دارم خانم وکیل عزیز درسته ارزش ادم به سطح سواد و فرهنگ و..این چیزاست ولی شما اگه همسرتون روزی پولدار بشه و بهترین املاک و اتومبیل هارو تهیه کنه ولی چیزی ازین اموال سهم شما نکنه باورتون میشه براش ارزشمندترین  هستید؟ با فرض اینکه همه چیزش عالی باشه اخلاق شعور عشق ورزیدن و.....همه چیز( این فقط یک مثال هست بد برداشت نشه ) نمیدونم ..بخدا من مادی گرا نیستم ولی حس میکنم پول چون برای اقایون عزیزه برای دراوردنش دارن بسیار زحمت میکشن برای هر کسی خرجش نمیکنن و فکر اینده و روز مبادای هرکسی نیستن..مگه واقعا خالصانه عشقشون باشه 

یک سوال ازتون دارم خانم وکیل عزیز درسته ارزش ادم به سطح سواد و فرهنگ و..این چیزاست ولی شما اگه همسرت ...

همسر منم وکیله

سابقه‌اش از من بیشتره

و درآمدش هم از من بیشتره

قبل ازدواج هم خونه داشت، هم دفتر داشت، هم ماشین خوب داشت.

ولی کلا ما با شرایط متفاوتی ازدواج کردیم

مثلا من و همسرم اعتقادی به جهیزیه نداشتیم

دوتایی با هم رفتیم خرید وسایل خونه

یک چیزهایی رو اون خرید

یک چیزهایی رو من

از اول گفتم مهریه نمیخوام به جاش حقوق انسانی که ازم سلب میشه رو می‌خوام

و خیلی چیزهای دیگه

بعد ۸ سال بسیار از انتخابم راضی‌ام

پول من و پول اون نداشته

سال اول ازدواج نصف دفترش رو زد به اسمم

بعدها به خاطر بدهی مجبور شدیم بفروشیم

پارسال خونه خریدیم نصفش رو‌ زد به اسم من گفت این جبران فداکاری اون موقع

در کل من ارزش و احترام رو توی چیزهای دیگه‌ای می‌بینم

چون انتخابم جوری بوده که می‌دونم توی دارایی و اموال همسرم شریک هستم

و افرادی رو دیدم با ۱۰۰۰ تا سکه توی زندگی مشترک هیچ ارزش و احترامی نداشتن

اگه اذیتت میکنه و فکر می‌کنی حق‌ت خورده، خب بگو میخوای بیشتر شه. این حس بی‌ارزشی مهمه، نادیده نگیرش. اگه اونم واقعا عاشقته، باید درکت کنه. بهونه پول نداشتن دیگه الان جواب نیست. مستقیم و رک حرفتو بزن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

نه اصلااا..ولی خوب مهریه نماد ارزش و احترام بالای اون زن مگه نیست؟؟؟

ینی هرکی سکه بیشتری مهرش باشه بالاتر و برتر این چه حرفیه من ۱۵۰تاس مهریم ولی دوتا خواهرشوهرام ۲۵۰تا ینی اونا بهترن

برترین و بالاترین زن عالم مهریه آب بود عزیزم این چه فکری میکنی 

دیگ کار از کار گذشته با مطرح کردن این موضوع دیدشون نسیت بهت عوض میشه