2777
2789

سلام دوستان من مدتی هست عقد کردم مهریم کمه ۶۸  تاسکه ست ..پشیمونم اخه چیزی کم ندارم ...به اصرار شوهر راضی شدم به مقداری که داره بذاره و مادر پدرمو راضی کردم( عاشق و نادان )بنظرتون چه کنم درخواست کنم افزایش بده یا نه اصلا حالم بده حس میکنم بی ارزش شمرده شدم..الان تازه به خودم اومدم😞خواهرانه بگید

مال هرکیو میبینم از من بیشتره تازه معلوم نیس بعدا ملکی بنامم بزنه اونم که میگن میتونه پس بگیره اصلا گیج و داغونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی این عدد رو قبول کردی دیگه اعتراض نکن عزیزم

پسرا همینجوریش تو این دوره زمونه از مهریه وحشت دارن

بگی زیادش کن مغز پسر اینجور نیس که تو بخاطر شان خودت اینو میخوای

میگه هااا چیا تو سرشه

زندگیتو خراب نکن

مهریه خوشبختی نمیاره

اینجا یه خانمی هست وکیله مهریه ش یک سکه س

اما تاپبکاش رو بخونی لذت میبری از آرامش خودش و زندگیش

نه بابا الان خانواده شوهرت فکر میکنن میخوای ازشون مهریه بگیری از چشم شوهرت میفتی مگه میخوای سکه ها ر ...

نه اصلااا..ولی خوب مهریه نماد ارزش و احترام بالای اون زن مگه نیست؟؟؟

کساییرو میشناسم که مهریشون به سال تولدشونه حتی بیشتر ولی تضمین خوشبختیشون نیس تازه طلاق گرفتنی هم دور از جون شما هیچی نمی‌دن دختره خودش میگذره تا راحت شه اصن انگار مهریه یه چیز فرمالیته اس من جات بودم به این چیزا فکر نمی‌کردم ارزش ادمو مهریه و پولو این مادیات تعیین نمیکنه

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

منم ۱۱۴ تاس که نصفشو عندالمطالبه کردن نصفشو عندالستطاعه

پشیمون بودم خیلی تا اینکه افتادم دادگاه 

بیوفتی دادگاه میفهمی زیادم هست چون برا هر یدونش یه سال باید صبر کنی 

سالی یدونه بهت میرسه ارزش نداره پاش بیوفته دوتاشو میگیری بقیشو میبخشی که جونت ازاد شه

عزیزم خر چقدر باشه فقط ۱۴تا سکه تعلق میگیره واسه شمام ۱۴تا واسه کسی که سال تولدشو گذاشته هم ۱۴تا اعصابتو به خاطر این چیزا خراب نکن .انشاالله هیچ وقت کارت به گرفتن مهریه نمیرسه این فکر هارو از خودت دور کن دیدتو نسبت به زندگیت خراب میکنه

اولا خوشبختی به میزان مهریه نیس دوما موقع جدایی اگه این قانون جدید تصویب بشه ۱۴ تا بیشتر قرار نیس بدن. به نظرم حق و حقوقتو بگیر. بگو محضری وکالت بلاعذل بده بهت برا حق طلاقو تحصیل و اشتغال و از همه مهم تر حق تعیین محل سکونت به صورت مکرر و خروج از کشور و حضانت و حق تنصیف اموال

میتونی طلاهاییکه برات خریدن رو هم بگی تو محضر برا مهریه ات اضافه کنه مثلا اگه ۳۰ گرم طلا خریده بنویسه ۶۸ تا سکه به اضافه ۳۰ گرم طلا. اینجوری دیگه اونا مال خودته نمیتونه بعدا بگه بیار بفروشیم بدهی دارم یا موقع طلاق بگه هدیه دادم و پس میخوامشون.