2777
2789
گفتن از روی جایی که هست تشخیص میدن.مثلا راست یا چپ و بالا و پایین 

حب اگه اینطور بود خود سونو تشخیص میداد دیگه!!!!!

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
منم ششم فروردین هفتادو شش اخرین پری شش آذر باعث زحمتت عزیزم

زده پسر

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقویم چینی به نظرم درست نیست من دوتابچه دارم یکیش درسته یکی غلط

یه تست مطمعن بلد نیستین

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
۲۰/  ۳/  ۶۹ ۳۰ مهر

تو مرز هستش عزیزم، ولی اگه تخمک گذاریت بعد از ۱۱ آبان باشه احتمالا دختره، قبلش باشه پسر

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
هیچی قطعی نیست جز سونو گرافی البته میگن تست کلم بنفش هم خوبه ولی من انجام ندادم

جاریمم گفت یه چیزایی هم توضیح داد متوجه نشدم یه خانومی هم تو سایت انجام داده بود گفت اشتباه در اومده واسم 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
ای جونم مرسی خانومی حالا تستش قابله اطمینان هستش

من برا خیلیا نگا کردم از هر ده نفر شااااید یکی غلط بود

شما بچه داری ؟تقویم چینی برای شما درست بود ؟

نه ندارم ولی ۱۱ تا خواهر زاده دارم فقط یکیش غلط در اومد، حالا فامیلا و آشناها به کنار که برا خیلیا درست در اومد، من خیلی دوسش دارم🙃

نه ندارم ولی ۱۱ تا خواهر زاده دارم فقط یکیش غلط در اومد، حالا فامیلا و آشناها به کنار که برا خیلیا د ...

برای من نمیدونم چرا سرهردو بچه هام برعکس بود اولی پسربودبچم طبق تقویم چینی گفت دختر دومی دختره بچم طبق تقویم چینی دراومد پسر 😆

تقویم چینی به نظرم درست نیست من دوتابچه دارم یکیش درسته یکی غلط

میشه هر دوتا رو جدا جدا بگی نگا کنم