2777
2789

کسایی که تازه رفتن قیمتا چقدره یا بستگی داره به پوست؟

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجا قیمتا متفاوته و بستگی به خدمات داره

من برای خشکی و جوش سرسیاه رفتم 350 تومن

کربوکسی تراپی و اینا 500 بود

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من رفتم ابرسانی و منافذ و پاکسازی .لیزر ۲تومن😳🤐

عع چقد گرون لیزر کل بدن رفتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

۹۰۰اثری هم داره برای پوست؟ شنیدم حساسیت میاره.

نمیدونم والا میخام برم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجا قیمتا متفاوته و بستگی به خدمات دارهمن برای خشکی و جوش سرسیاه رفتم 350 تومنکربوکسی تراپی و اینا ...

منم میخام برا منافذ و جای جوش برم نمیدونم چقد میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توی تهران سالن ما ۳۵۰ تا ۴۰۰ تخفیف گذاشتن

تو سالن کار میکنی گلم ببخشید فضولی میکنم میگم یعنی اونایی که میان بعد چن مدت نتیجه ی خوبی میده

میخاستم برا منافذ و جای جوش برم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بابا لیزر برای لکه های صورتم 🤐 همون فشیال تخصص بود

اها نه اون یکم گرونه حالا تاثیری هم داش؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم میخام برا منافذ و جای جوش برم نمیدونم چقد میشه

جای جوش اگه مال قبل از ۱ساله فایده نداره .عوضش برو دکتر.

من پوستم خیلی خشک شده بود و پوسته پوسته شده بود. ۲تومن دادم جیگرم سوخت 😂 

شاید ۳۰درصد تاثیر داشت .

ولی مامانم میگه بازم برو پوستت خوب شده

تو سالن کار میکنی گلم ببخشید فضولی میکنم میگم یعنی اونایی که میان بعد چن مدت نتیجه ی خوبی میدهمیخاست ...

اره عزیزم سالن کار میکنم‌. برای جوش و جای جوش و جوانسازی عالیه بنظر من برو همین امروز اتفاقا یه خانمی که کاملا صورتش پر از جوش بود بعد س چهار ماه کاملا پوستش صاف شده بود ، در واقع شما تو یک جلسه نتیجه نمی‌گیری و حداقل سه چهار ماه ( ماهی یکبار )باید انجام بدی