2777
2789
عنوان

توروابلفض این عنو

177 بازدید | 11 پست

لایک نکنین روانی شدم بخدا

لایک نکنیننننننن لطفااااااا

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاست یرم پیداش کنم لایکش کنم😔🤣

همیشه لایک میشه ۴۰ـ۵۰ تا 

این تمومییییی نداره هروقت میام ۲۰ تا نوتیف داره😂😭پیام بعد این ۲۰ تا خورده فداسرتون ولی این همه دیگه صبرم تموم شددد

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
یسری من کامنت گذاشتم ۶۰۰ تا لایک خورد دهنم سرویس شد از اعلان 😩

دلم میخواد عر بزنم😂

همیشه واسم سواله طرف میبینه کامنت به اندازه کافی لایک خورده باز لایک می‌کنه نمیگن ممکنه کاربرا اذیت ...

تاپیکارو گم میکنم 

میگم لایکم کنین بیام یهو میبینم ۲۰ لایک

بابا تو سایت گم شدم من😂😑

تاپیکارو گم میکنم میگم لایکم کنین بیام یهو میبینم ۲۰ لایکبابا تو سایت گم شدم من😂😑

من ببینم بیشتر از ده تا لایک خورده یه کامنت دیگه لایک نمیکنم نمی‌دونم چرا بعضیا متوجه این موضوع نیستن 

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

همیشه لایک میشه ۴۰ـ۵۰ تا این تمومییییی نداره هروقت میام ۲۰ تا نوتیف داره😂😭پیام بعد این ۲۰ تا خورده ...

یبار این بلا سرم اومد تمام تلاشمو کرذم ک  تاپیک بترکه و ترکید

کاربری دست دونفره🦋🌸

من ببینم بیشتر از ده تا لایک خورده یه کامنت دیگه لایک نمیکنم نمی‌دونم چرا بعضیا متوجه این موضوع نیست ...

واقعا ادم اذیت میشه

یبار این بلا سرم اومد تمام تلاشمو کرذم ک تاپیک بترکه و ترکید

😂😂😂😂😂