2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1620818/همه-ی-منتظرای-نی-نی-بیاین

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه یه بار جیشش در حدی باشه که یه خشت آجر رو خیس کنه

جیش نیس ک عزیز من از خالم شیر خوردم خیلی پرسیدیم ک ببینیم محرمم یا ن  گفتن تا مقداری ک اون شیر یه خشت اجرو خیس بکنه قشنگ و وسطش چیزی ندن مثلا اب قند

انشالله همتون مامان بشین منم بشم

محرمیت در صورتی هست که بچه از اون شیر رشد کنه و به عبارتی گوشت و استخون بیاره و در تمام این مدت هم از یک نفر شیر خورده باشه مثل دایه که میشه مادر رضاعی . بازم به نظرم از دفاتر احکام شرعی بپرسید مطمئن تره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
جیش نیس ک عزیز من از خالم شیر خوردم خیلی پرسیدیم ک ببینیم محرمم یا ن  گفتن تا مقداری ک اون شیر ...

من شیرم زیاده و نشت زیاد داره.به نظرت بچه دوستمو شیر بدم؟یکی دو بار گفت گفتم خوشم نمیاد

من شیرم زیاده و نشت زیاد داره.به نظرت بچه دوستمو شیر بدم؟یکی دو بار گفت گفتم خوشم نمیاد

اگر اول شیردهیتون هست بعد یه مدت شیرتون با نیاز بچه کمتر میشه دیگه نشت نداره منظورم اینه بعد کم نشه واسه بچتون نمونه اونا هم توقع داشته0باشن . به نظرم قبول نکنید چون وسط قحطی0که نیستن شیر خشک بخرن . اگر دوست دارید بهش شیر بدید اقلا اول دقیق و قطعی از دفتر مراجع حکم شرعیشو بپرسید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚