2777
2789
عنوان

کسی بوده بخاطر ناباروری جدا بشه

1414 بازدید | 72 پست

بچه ها حالم بده به نظرتون جدا شم چکار کنم... خستم از همه  چیز همه جا میخوام تنها زندگی کنم.

.

اما پول ندارم مکان ندارم ... سنم  داره میره بالا

.

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی انقد واجبه بچه دار شدن که از هم جدا بشید ؟ 

خیلیا بچه دار نشدن و سالهاست دارن با عشق با هم زندگی میکنن‌

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

۸ ساله ازدواج کردیم مشکل هر دو میگه یکی خوب باشه احتمال باروری زیاده..

سنم ۳۴

شوهرم  خیلی بچه دوست داره خیلی میگه بچه خیلی اذیتم ...

همسایه ما باردار نمیشدن هر دو ضعیف بودن ی بار کاشت ولی ۴ قلو شد نموند دفعه بعدی باردار شد ی بچه داره الان ...اگر میتونی برو سر کار هزینه کنی شاید اوکی شد

و ی فامیل دیگ داشتیم سر اینکه بچه دار نشدن با اینکه خیلیم قربون صدقه هم میرفتن در گذشته ،جدا شدن اصلا مرد با یکی دیگ بود

کلا بستگی به خود ادما داره 

یعنی انقد واجبه بچه دار شدن که از هم جدا بشید ؟ خیلیا بچه دار نشدن و سالهاست دارن با عشق با هم زندگی ...

شوارم عاشق بچه زندگی خلاصه کرده تو بچه داشتن 

اگر جدا شی مطمئنی که فرزند دار میشی؟ تو که میخوای ب خاطر ناباروری جدا شی...

و اینکه اگر مشکل از خودت بود راضی بودی همسرت ازت جدا شه به این دلیل؟ 

کلا با شرایطی ک گفتی جدایی منطقی نیست ب نظرم

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸