2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اصلا😂 البته حالا فک کنم بترسم بخوابم چون اینجوری گفتی.برا من واقعا غیر خوبی هیچی نداشت

برای چی گرفتی ؟

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

من برا رسیدن ب کسی ک میخواستم نمک تراپی کرد برام جواب داد.  بعدش ک کارش واسم جواب داد ازش دعا هم گرفتم.   چند تا دعا باهم بود مهرومحبتی و زبان بند و شهوت بند و یه چند تا چیز ک خودش گفت لازمع.    یکبار هم واسمون دعا باطل کرد 

همس خوب بود.    خودمم تو خونه همیشه عود روشن میکنم سرکه میپاشم ک انرژی منفی نیاد

شما رفتی؟من واسه چیز بدی نمیرم

نه هیچ وقت نمیرم ولی اینقدر ادم دیدم که برای چیزهای خوب رفتن ولی غیرارگانیک جذب کردن عزیزم و زندگیشون بدتر شد

هیچ وقت نه پیش فالگیر برو و نه دعانویس و نه سرکتاب و... 

شما وقتی پیش اونها میری انرژی هات براشون باز میکنی و اونها راحت آلودت میکنن

نه هیچ وقت نمیرم ولی اینقدر ادم دیدم که برای چیزهای خوب رفتن ولی غیرارگانیک جذب کردن عزیزم و زندگیشو ...

پس چرا مثلا وقتی یکی حالش خوب نیست یا چشم حورده براش سرکتاب باز میکنن خپب میشه؟🥹

غیر ارگانیک یعنی چی؟؟

پس چرا مثلا وقتی یکی حالش خوب نیست یا چشم حورده براش سرکتاب باز میکنن خپب میشه؟🥹غیر ارگانیک یعنی چی ...

جن

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

پس چرا مثلا وقتی یکی حالش خوب نیست یا چشم حورده براش سرکتاب باز میکنن خپب میشه؟🥹غیر ارگانیک یعنی چی ...

چون نااگاهن عزیزم و کارشون به شدت غلطه

غیرارگانیک یعنی موجودات انرژی خوار با فرکانس پایین که از انرژی انسانها تغذیه میکنن 

اگه پیش همچین کسانی رفتی دیگه نرو و یه سری دستورات دینی هست مثل شنیدن سوره بقره اونها رو انجام بده و ارتباط و ایمانت رو با خدا قوی تر کن

مرسی عزیزماگه بخام واسه دعا باطل کردن برم چی؟

نه اصلا نرین 

برای دعا باطل کردن همین که نیت کنی به خدا وصل بشی و از الله بخوای برات پاک کنه پاک میشه عزیزم

و سوره بقره می تونید 40 روز بخونید یا پخش کنید  و سوره های دیگه مثل جن و تکویر  و ....

چون نااگاهن عزیزم و کارشون به شدت غلطهغیرارگانیک یعنی موجودات انرژی خوار با فرکانس پایین که از انرژی ...

بقره حتی بیشتز از چهل روز هم برام جواب نداده بود واسه باطلی میگفتن خوبه 

ولی خیلی دوست دارم همیشه بقره و الرحمن و واقعه گوش میکنم تو خونه عود روشن میکنم سرکه میپاشم