2777
2789

یه دکتر بردم داروهاش فایده نداشت. دوباره دکتر دیگه بردم یه داروهای دیگه داد گفت یه هفته بده اگه خوب نشد آزمایش میکروب معده نوشتم بده. که فردا میشه یک هفته، ببرمش آزمایش بده. حالتاشم اینطوره که اصلا از خونه بیرون نمی یاد میگه سردمه، حالت تهوع دارم بیام بیرون حالم بد میشه، تو ماشین بشینم حالم بد میشه، راه برم حالم بد میشه، صبح تا ظهر اندازه گنجشک غذا میخوره غروب به بعد تهوعش بیشتر میشه، نسبت به صداها حساس شده و اکثرا دوس داره دراز بکشه استراحت کنه. وزنش کمتر شده، شش سالشه. واقعا موندم چرا این بچه اینجوری شده..اینم بگم که همش پیش خودمون بوده یعنی اتفاق روحی خاصی نیفتاده و انگار مشکلش مربوط به هموم معده و شکمشه چون میگم نشون بده کجات درد میکنه معدشو نشون میده. چرا داروها خوبش نمیکنن آخه..کسی بچش اینجور شده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول سن وزن و قد بچه بگو

دوم بگو ایا تو خونه تشنجی دعوایی هست یا شما حامله هستی یا ن

سوم بچه یبوست یا نفخ زیاد داره یا ن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بگردم الهی 

طقلی بچه 

دختر من ۳ ماه ازنجوری بود ی پوست و استخوون شد بعد کلی دکتر بردن یکی تشخیص داد الرژی شدید ب مواد نگهدارنده خوراکی داره و تا ترک نکنه خوردنشو اوضاع همینه

بچه شما خوراکی میخوره؟؟

دختر من دل درد تهوع و کم اشتها بود و بی حال میفتاد ی گوشه

نمیدونم ربطی داره یا من 

من چندسال پیش حالت تهوع شدید داشتم ولی برای من صبح ها بود .صبحونه میدیدم انگار حالم بد میشد .بی اشتها و عصبی هم شده بودم.سر معدمم سوز میزد.

یه دکتر طب سنتی داریم مامانم همش میرفت پیشش جواب میگرفت

یبار رفت گفت دخترم اینجوره گفت صفراش بالاست.اون مزاج های چهار گانه هست بلغم و سودا و ...اینا.برای من صفرام بالا بود.دارو داد خوب شدم.هم حالت تهوعم رفت هم اشتهام باز شد.تازه زبونمم میگرفت اونم خوب شد

نه دعوا و تشنج نیست. حامله نیستم. یبوست هم نداره

دوست عزیز ایا نباید سن و وزن بچه رو بگی بنظرت؟

میزان خوراک بچه 

ساعت وعده های اصلی و میان وعده هاشو بنویس

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد