2777
2789

چجوری تفاوت قائل میشید؟ ب حرف میگه عاشقمه تو عمل هم تا حدی ثابت کرده ولی وقتایی ک پیششم و مثلا داره نوازشم میکنه سریع میره تو حس میره تو فاز.... مثلا هیچ وقت نشده چشامو پیشونیمو ببوسه ...هیچ وقت موهامو نوازش نکرده لپامو نکشیده ... تا ی لمس ساده میشه تحریک میشه بنظرتون دوسم نداره؟ یا دوسم داره و میلش بهم زیاده؟ آخه رفتارش جز این موارد نشون میده دوسم داره برام ارزش قائله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم رفتار ها برای هر کس یه جوریه 

نمیشه تعمیم داد به همه 

ولی پارتنر خودم برام ثابت کرد 

مواردی که شما میگی رو هم داره ولی مواردی که میگی نمیکنه رو هم انجام میده 

و در طول زندگی هم خیلی خودشو ثابت کرده

و البته اینم هست که وقتی لمست می‌کنه 

و میگی نکن الان خوشم نمیاد ، واکنشش چیه ؟!

پارتنر خودم دیگه ادامه نمیده و قربون صدقه اینا می‌ره یا با موهام بازی می‌کنه و برام حرف میزنه 

بر خلاف خواسته تو کاری بکنه شک کن ، وگرنه بهش فرصت بده 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

همشون همینن،بوس پیشونی نوازش موها بخدا همش توفیلم هاست مالان بشخصه ۱۷ساله زن وشوهریم تاحالا موهامو ...

همش توی فیلم نیست 

نوازش و بوسه از پیشونی احساس امنیت میده 

و ارزش زن رو میرسونه 

باید باشه توی زندگی 

کل زندگی که رابطه جنسی نمیشه ، ابراز علاقه هم بخشیشه خب!

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

همش توی فیلم نیست نوازش و بوسه از پیشونی احساس امنیت میده و ارزش زن رو میرسونه باید باشه توی زندگی ک ...

ابراز علاقش فقط کلامیه... براهمین شک کردم شاید دروغ میگه...رفتار همه چیزو نشون میده

ابراز علاقش فقط کلامیه... براهمین شک کردم شاید دروغ میگه...رفتار همه چیزو نشون میده

حس خودت چی میگه ؟ به حست اعتماد کن .

یکم ناز میکشه خودشو مظلوم میکنه دلم میسوزه بهش

فعلا تشنس مجبوره باهات راه بیاد

من شش ماه مدت آشناییم طول کشید بعد اون نامزد شدیم غیر احترام چیزی ازش ندیدم نهایت همون بوسه رو پیشونی 

ولی خب میگن آدما متفاوتن اگه دوست نداری بهش بگو و اجازه هیچ کاری بهش نده

آسان گذرانید جهانِ گذران را...