2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیایین بهم

59 بازدید | 4 پست

اسم دخترونه پیشنهاد بدین اسم پسرم سورنا هست الان باردارم نی نیم دختره لطفا اسم دخترونه خوشگل بهم پیشنهاد بدین نمیخوام حتما هم وزن اسم پسرم باشه هر اسمی ازنظرتون شیک و قشنگ بود بهم بگین لطفا

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

عشقم من اسم دختر

یکی نورِژا دوست دارم یعنی خوبرو، خوشگل، قشنگ، زیبا، دلربا، دلفریب، دلنشین، خوش بَر و رو، جذاب، فریبنده، گیرا، کاریزما دار!

یکی ژوآنا یعنی میعادگاه عشق 

یکی نِلین

خیلی شیکن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عشقم من اسم دختریکی نورِژا دوست دارم یعنی خوبرو، خوشگل، قشنگ، زیبا، دلربا، دلفریب، دلنشین، خوش بَر و ...

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی 😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی 😘

فدات شم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

فدات شم

عزیزی ❤️🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40