2777
2789

اگه هرشب مخلوط روغن کرچک و رزماری بزنم به موهام تا صبح رو سرم باشه تا حدود یه ماه یا یه ماه و نیم چیز بدی میشه؟ ضرری داره؟ خواهش میکنم رد نشید کمک نیاز دارم

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن کرچک به پوست سرت نزن فقط به پایین موهات بزن. چرب شدن پوست ریزش مو میاره. رزماری به پوست سرت بزن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

باید مغزمو با اسید بشورم🚶‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مخلوطشو نمیدونم 

ولی رزماری استفاده کردم هر روز دوماه خوب بود مشکلی نبود 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

رزماری که خوبه اما کرچک خیلی زیاد چربه نمیدونم ممکنه باعث ریزش بشه یا نه

ممنونم عزیزم 

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
روغن کرچک به پوست سرت نزن فقط به پایین موهات بزن. چرب شدن پوست ریزش مو میاره. رزماری به پوست سرت بزن

عه آخه دو سه دفه زدم

رزماری رشد خوبی داره؟

باید مغزمو با اسید بشورم🚶‍♀️

وا چرا

مخلوطشو نمیدونم ولی رزماری استفاده کردم هر روز دوماه خوب بود مشکلی نبود

ریزش یا چرب شدن مو نگرفتی؟

رشد خوبی داشت تو این دوماه؟

ریزش یا چرب شدن مو نگرفتی؟رشد خوبی داشت تو این دوماه؟

ریزش نه .چرب میشد ولی نتیجه بخش بود 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

نهایت دوساعت بذار باشه زیاد بمونه ریزش میاره

والا توی گوگل زیاد سرچ کردم دو سه دفه شب تا صبح گذاشتم