2777
2789
عنوان

میخوام برم پلیس فتا کمک 😐

394 بازدید | 40 پست

یکی عکس و گیفای مستهجن فرستاده، حرفای جنسی و بد زده، فحش داده و تهدیدم کرده که عکسامو میذاره گروهای صیغه یابی. میخوام برم شکایت. کسی میدونه مراحل چیه، هزینه داره یا نه، فایده داره یا نه و چقدر باید وقت گذاشت؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان آقای قاضی داره همین رو پخش میکنه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
اگه طرف رو میشناسی مستقیم برو آگاهی شکایت کن تا زودتر دستگیرش کنن

واقعا؟ ببین شماره موبایل، پیج کاری و آدرس محل کارشو دارم

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
الان آقای قاضی داره همین رو پخش میکنه

عه چی میگه

ایفیلم رو الان ببین

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

من رفتم یکی همین کار و کرد رفتم شکایت حدود سه روز وقت گذاشتم اول باید بری دفتر قضایی بعد شکایت بنویسی دردسر زیاد داره حدود دو تومن هم خرج کردم گفتن باید برید دادگاه نرفتم 😐مامانم گفت ولش کن آبرومون می‌ره 

چرا عکساتو داره اصلا ؟ احتمالا کلاهبرداریه پول درخواست کرده ؟

ببین عکس خاصی نداره. چند تا عکس با شال و روسری و حجاب نرمال تو پیج اینستا و پروفایل تلگرامم.

والا دو روز تو اینستا چت کردیم اعتماذ کردم. دیدم یهو انفالو ریمووم کرده ناراحت شدم و پیام دادم گفتم. محل نداد منم گفتم فدا سرم منم بلاکت میکنم و فلان. این از اینکه من بلاکش کردم و نتونست جواب بده سوخت. گشت تلگراممو پیدا کرد و اومد اونجا مزاحمت درست کرد. من جوابشو دادم سوخت شروع کرد عکسای مستهجن فرستادن و حرفای زشت زدن و تهدید. بعدم اومد تو گروه شعرم ک چند تا عضو داشت حرفای رکیک زد و آبرو ریزی کرد 

از هرچی فرستاده شات بگیرین برین خدمات کامپیوتری پرینت بگیرین صفحه هات بعد برین دفاتر قضائی دادخواست توهین و افترا وتهمت بزنید مدارک های هم پرینت گرفتین بدین کاربر اسکن ضمیمه پرونده تون کنه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.