2777
2789
عنوان

کیک پای سیب با آرد جوانه گندم

948 بازدید | 0 پست

این کیک یه مقدار آبدار تر از کیک معمولی در میاد. خیلی هم سالمه و قند خون رو بالا نمیبره هیچ کلسترول رو هم پایین میاره. 

  • پودر جوانه گندم 170 گرم
  • شکر قهوه ای 70 گرم
  • شکر دانه ای 65 گرم
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • یک قاشق چایخوری دارچین
  • شیر 230 گرم
  • یک عدد تخم مرغ بزرگ
  • 110 گرم سیب رنده شده حدود یک سیب متوسط
    دستورالعمل

    • 1. فر رو روی 350 درجه بذارید
    • 2. مواد خشک رو مخلوط میکنیم
    • 3. بقیه مواد رو مخلوط میکنیم تا خمیر یه دست بیاد
    • 4. حال سیب رنده شده را نیز به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط میکنید که به صورت مساوی در خمیر توزیع شود
    • 5. خمیر را درون ظرف مناسب کیک پزی که قبلا اندکی چرب شده قرار میدهیم و به مدت بیست و پنج الی سی و پنج دقیقه مپزیم
    • 6. پس از پختن کیک آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید که خشک شود .
      عکس کیک رو هم توی این ساین نوشته   

    • http://javanesaz.ir/recipe-items/کیک-پای-سیب-با-آرد-جوانه-گندم/#
Www.javanesaz.ir اطلاعات  جوانه ساز   
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792