این کیک یه مقدار آبدار تر از کیک معمولی در میاد. خیلی هم سالمه و قند خون رو بالا نمیبره هیچ کلسترول رو هم پایین میاره.
- پودر جوانه گندم 170 گرم
- شکر قهوه ای 70 گرم
- شکر دانه ای 65 گرم
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری دارچین
- شیر 230 گرم
- یک عدد تخم مرغ بزرگ
- 110 گرم سیب رنده شده حدود یک سیب متوسط
دستورالعمل
- 1. فر رو روی 350 درجه بذارید
- 2. مواد خشک رو مخلوط میکنیم
- 3. بقیه مواد رو مخلوط میکنیم تا خمیر یه دست بیاد
- 4. حال سیب رنده شده را نیز به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط میکنید که به صورت مساوی در خمیر توزیع شود
- 5. خمیر را درون ظرف مناسب کیک پزی که قبلا اندکی چرب شده قرار میدهیم و به مدت بیست و پنج الی سی و پنج دقیقه مپزیم
- 6. پس از پختن کیک آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید که خشک شود .
عکس کیک رو هم توی این ساین نوشته
http://javanesaz.ir/recipe-items/کیک-پای-سیب-با-آرد-جوانه-گندم/#