2777
2789
عنوان

سه شنبه امتحان نهایی دارم ولی دوست عزیزمو امروز از دست دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 31 پست
منم ی زمانی دقیقا تو امتحانا این اتفاق واسم افتاد نتونستم بخونم ۴ تا تخصصیم افتادم و مجبور شدم شهریو ...

پارسال پاس شدم میخواستیم ترمیم کنیم باهم :) 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی عزیزززممم 

نفس عمیق بکش آروم باش 

شمیم یه دوش بگیر با آب سرد بعدشم برو بیرون قدم بزن ولی سعی کن به اطرافت دقت کنی نه به ذهنت

یادت باشه جای رفیقت پیش خدا عالیه و اون بیشتر ار همه دوسش داره 💖

آروم باش قشنگم

رفیقت وقتی موفقیتت رو ببینه خوشحال میشه تمرکز کن روی کارت

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

وایییی عزیزززممم نفس عمیق بکش آروم باش شمیم یه دوش بگیر با آب سرد بعدشم برو بیرون قدم بزن ولی سعی کن ...

😭😭😭😭😭💔

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

😭😭😭😭😭💔

بمیرم برا دلت 

عزیزم آروم باش 

میفهمم حالتو کاملا یه فرصت بده به خودت تا آروم بشی ولی محدوده زمانی مشخص کن در حد 2 ساعت و بعدش باید برگردی به زندگیت 

فراموش نمیشه ولی باید ادامه بدی

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بمیرم برا دلت عزیزم آروم باش میفهمم حالتو کاملا یه فرصت بده به خودت تا آروم بشی ولی محدوده زمانی مشخ ...

نمیتونم ارتمیس نمیتونم فقط زار میزنم دست خودم نیست باور کن 😭😭

نمیتونم ارتمیس نمیتونم فقط زار میزنم دست خودم نیست باور کن 😭😭

کاملا میفهممت رفیق خوب عین خواهره 

عین یه تیکه از وجوده الاهی بگزدمت 

اصلا الان درسو ول کن امشب کلا استراخت کن به درستم میرسی اول روحیت اوکی بشه بعدش شروع میکنی تو دختر خیلی قوی هستی💖

اگر میتونی برای آرامش روحش قرآن بخون براش هم دل خودتو آروم میکنه هم روح دوستت رو  سوره ی نور رو تونستی بخون براش 

کاملا میفهممت رفیق خوب عین خواهره عین یه تیکه از وجوده الاهی بگزدمت اصلا الان درسو ول کن امشب کلا اس ...

باشه مرسی عزیزم تو خیلی مهربونی :) 🖤

باشه مرسی عزیزم تو خیلی مهربونی :) 🖤

الاهی فدات شم من 

شمیم من هستم خواستی حرف بزنی آروم بشی 

خدا رحمت دوستت رو 

مطمئنم خیلی خوشحاله وقتی میبینه تو انقد دوسش داری قربونت برم 

خدا رحمتش کنه مطمئن باش جاش عالیه میدونم سخته زمان میخواد آروم شدن ولی قوی باش به خاطر دوستت 🩺

الاهی فدات شم من شمیم من هستم خواستی حرف بزنی آروم بشی خدا رحمت دوستت رو مطمئنم خیلی خوشحاله وقتی می ...

خدا نکنه مرسی عزیزم 🙂💔

خدا نکنه مرسی عزیزم 🙂💔

قربونت برم 🥺💔

برای دوستت قرآن میخونم