2777
2789

ما اصلا ازون خانواده هایی که پدر و مادر با بچهاشون صمیمی هستن و بچها راحتن نیستیمم. 

من ۲۳ سالمه دارم برای آزمون وکالت میخونم شرایط کار ندارم و اینکه خوب منم به پول نیاز دارم همش باید بگم به پدرم تا بهم پول بده اصلا هم به هیچ عنوان نه نمیگه ولی خوب خودش باید بدونه من نباید همش خودم بخوام چی میشه گاهی وقتا خودش به حسابم پول بزنه ازش بدم میاد کلی باید خودخوری کنم بعد چند روز ازش تقاضای پول کنم خوب بدم میاد ازین کار ای کاش بمیرم از این زندگی... راحت بشم 

خسته شدم از فقیر و نیازمند بودنم ینی میشه منم یروزی شاغل بشم

بنظرتون من خیلی سخت میگیرم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم هبیچ وقت مستقیم بهش نگفتم ینی نتونستم بگم پول بده ولی خودشم‌نمیفهمید دختر بیست و سه چار ساله احتیاج به پول داره اگرم میداد صدهزارتومن مبزد ب کارتم منم هروقت کارتو میداد برا خرید روزی پونصد شیصد میزدم برا خودم 

عزیزم سخت میگیری پدرتون حتما این‌طور فکر میکنه هروقت نیاز داری خودت بهش میگی اونم بهت پول میده مطمئن باش اگر بدونه برات سخته گفتنش خودش برات میزد پول رو پس توأم سخت نگیر و هروقت لازم داشتی بهش بگو.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیز دلم باید سعی کنی مستقل بشی !

حالا اومدیم و تا دکترای وکالت رو هم رفتین اما...

باید از الان دیگه کم کم رو پای خودتون وایسین ، بخاطر دلار بالا و این شرایط بد نمیتونم بگم برو کارآفرین شو استارپ بزن و...

ولی میتونم بهت پیشنهاد بدم حتی کار کردن تو مغازه و رستوران و شستن ظرف خیلی خیلی بهتر از دست کردن تو جیب بابا ها و ماماناست👌❤️

من خودم از سال دیگه میرم🙂

مشکلش چیه خب از کجا بدونه نیاز داری من همیشه میگیرم از بابام از پدر ادم کی نزدیک تره

من باهاش راحت نیستم خوب خودش اصلا هر سه ماه یبار یه مبلغ ناچیز بحسابم بزنه خودش نمیگه این دختره نت میخواد شارژ میخواد کتاب میخواد و.. خسته شدم به ولله یا همش باید بگم یا مستقیم از کارت خودش

من باهاش راحت نیستم خوب خودش اصلا هر سه ماه یبار یه مبلغ ناچیز بحسابم بزنه خودش نمیگه این دختره نت م ...

عزیزم من تو شرایط شما بودم کاملا میفهمم چی میگی تا تو‌شرایطت نباشن حرفتو نمیفهمن

آره عزیزم میدونم چی میگی. وقتی رابطه آدم با پدر و مادر زیاد صمیمی نیست درخواست پول کردن و... واسه آدم سخت میشه. اما خدا رو شکر پدرت لطف می کنه و نیازت برطرف میشه. ان شاءالله یه روزی خودتم شاغل میشی و طعم مستقل شدنو می چشی 

داداشم خرج ما رو میده من اصلا خجالت نمی کشم وقتی حقوق می گیره چند میلیون می زنه به حساب منخودم افسرد ...

خدا حفظش کنه

پس ببین خودش میدونه که هر ماه یه مبلغی خودشون به حسابت میزنن اینطوری آدم به غرورش بر نمیخوره من خیلی برام سخته جون کندنه به زبون بیارم همش 😭

باید بتونی صحبت کنی 

نمیشه حدس بزنند که

نمیگم تو خیلی سخت گیری

اونا باید حواسشون باشه

ولی دو طرفو یک مقدار مقصر میدونم

میتونی یکبار صحبت کنی و بگی سختته و ازشون بخوای هفتگی یا ماهانه برات پول بزنند

من و دوستامم این چالشارا داشتیم همینجوری حلش کردیم

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

آره عزیزم میدونم چی میگی. وقتی رابطه آدم با پدر و مادر زیاد صمیمی نیست درخواست پول کردن و... واسه آد ...

یا همش با رفتاراشون حس میکنم اضافیم که خودشون یسری کارارو برام انجام نمیدن و همش باید بگم آدم سنش بالا میره خونه پدرمادر جهنمه براش البته خودم اینجوریم 

من همون هجده سالگی تکلیفو مشخص کردم گفتم در ماه باید انقدر بدی و با تورم هم عددو میبردم بالا

بعدم میگفتم که زمان شما نیست که کفش ده تا تک تومن باشه قیمت فلان برند انقدر هست و باید بخرم 

کلا با قیمتای روز اشناش کردم

پسر رو به نظرم از هجده باید عادتش بدن به اینکه مستقل بشه ولی دختر تا روزی که خونه باباش و شوهرش هست وظیفه کار کردن نداره اگه بره لطف کرده