2777
2789

من فامیلا واقعا دوستم دارن چون خود واقعیمم خیلیم مهربونم و کمک حال بقیه و اصلا اهل فیلم بازی کردن نیستم کاملا خاکی و خود واقعیمم توی هر موقعیتی باشم دختر خاله هام یکم خودشونو میگیرن و کلا دور میشن از من☹️خواهشا نگید تعریف میکنی از خودت خیلی ناراحتم واقعا خیلی 

من سه روز سر پا بودم خونه شلوغ بود رفتم بخوابم دختر خاله و داییام از عمد اومدن تو اتاق هر و کر خندیدن منم هیچی نگفتم پتو رو کشیدم رو خودم تازه خوابم گرفته بود که دختر دایی مامانم که خیلیم ازم بزرگتره اومد تو اتاق یه چیزی برداره خم شد سرمو بوسید  و رفت بیرون سریع از خواب پریدم ی نگاهی کردم دیدم اون بوده دختر خاله هام همین که اون رفت میخندیدن و گفتن خوب خودشیرینی میکنی برای بقیه🙁ولی واقعا من همچین آدمی نیستم فقط خودمم خودمو نمیگیرم هر کی ازم کمک بخواد نه نمیگم 

حس خیلی بدی دارم از دیشب نزدیکه گریه ام بگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسودی میکنن بهت توجه نکن بهشون...

خداشاهده اوضاع مالی پدر من خیلی از همه بهتره چیزی داشتم ازم پرسیدن چقدر گرفتی کمتر گفتم قیمتشو که یه وقت دلشون نخواد یا ناراحت نشن در این حد مراعات میکنم🫠آخه چرا کسی باید اینطوری رفتار کنه

خداشاهده اوضاع مالی پدر من خیلی از همه بهتره چیزی داشتم ازم پرسیدن چقدر گرفتی کمتر گفتم قیمتشو که یه ...

خب دیگه همین که میبینن از همه لحاظ ازشون سر تری باعث حسودیشون میشه... 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

منم میخوام بگم به نظرتون حسودی میکنن بهم 

مثلا تا یه درسی رو خوب جواب میدم دوستام پکر میشن 

یا هعی میگن تو هیچ عنی نمیشی قیافمو مسخره میکنن من در حد خودم قیافه دارم اونقد بد نیستم ولی ایراد میگیرن خودشونم ایراد دارن یا اینکه وزنمو مسخره میکنن نمی دونم چرا حتی یکیشون ازمن چاق تره باهمو مسخره میکنه 😐