2777
2789
عنوان

حس میکنم مامانم حسوده

255 بازدید | 10 پست

اینجوریه که اگه بشنوه بچه یکی مثلا بعنوان  مهندس فلان شرکت استخدام شده دیگه پدر منو داداشم رو در میاره ، حالا هر دوتامون  هم داریم درس میخونیم 

امروز مثلا شنیده بود یکی از اقوام یکی از بهترین جاها سرکار رفته حالت همش میگه پسر فلانی, فلان جا کار می‌کنه بچه منم اینجوری شده 🙁مخمون رو خورده 

فقط کافیه یه چیزی بشنوه 

شاید باورت نشه اما من آدمی ندیدم ک ب بچه های بقیه حسودی نکنه😂😂😂 دست خودشون نیست 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید باورت نشه اما من آدمی ندیدم ک ب بچه های بقیه حسودی نکنه😂😂😂 دست خودشون نیست

آخه بنظرم خیلی کار زشتیه 😂💔اون بنده خدا که فلان جا سر کاره الا ۲۵ سالشه حداقل بعدم زحمتش رو کشیده 

خب چرا باید اونو با منه ۱۹ ساله مقایسه کنه یا با داداش ۱۴ سالم 

ببین مامان من سی و خورده ای سال از من بزرگتره 

رقابت و حسادت و هر چی که فکر کنی با من داشت و داره 

بعد هم نسبت به خودش حسودی میکرد هم برای برادرم هم خواهرزاده هاش که مثلا تو چرا فلان چی رو خریدی و مثلا دانشگاه رفتی و چی و چی من و فلان شخصها نداریم 

زهرم میکرد خوشی هامو

ببین مامان من سی و خورده ای سال از من بزرگتره رقابت و حسادت و هر چی که فکر کنی با من داشت و داره بعد ...

درک نمیکنم واقعا 

بنظرم آدم باید اگه یکی یه چیزی خرید خوشحال بشه چون یه روز هم نوبت خودش میشه ، اگه یکی موفق شد خوشحال بشه چون بالاخره نوبت اونم میشه 

درک نمیکنم واقعا بنظرم آدم باید اگه یکی یه چیزی خرید خوشحال بشه چون یه روز هم نوبت خودش میشه ، اگه ی ...

ادمای حسود منطق ندارن 

مثلا یه حسود دیگه میشناسم اونم حدود پنجاه سالشه 

مثلا نمیگه هر کسی پولشو داره واسه یه چیز خرج میکنه یکی مسافرت خوب میره یکی ماشین خوب میخره یکی خونه یکی لوازم یا حالا هر چی 

همش میگه چرا ما مثل اونا همرو نداریم توضیح هم میدی بلانسبتت مثل گوسفند ادمو نگاه میکنه که بابا هر کسی تو چیزی سرمایه گذاری میکنه و تفریح میکنه پولدارا هم که یه درصد جامعه هستن و نباید بیاری تو امارت اصلا

مادر من به بچه های خودشم حسودی میکنه انقدر دلش سیاهه.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.