2777
2789
عنوان

خونریزی بعد انتقال جنین

355 بازدید | 11 پست

تروخدا هر کی تجربه داره بیاد

فک کنم پنج هفته هستم امروز خونریزی دارم عین پریودی 

رفتم بیمارستان هیچ کاری برام نکردن فقط گفتن برو استراحت کن

انقد گریه کردم چشمم داره کور میشه دیگه

تروخدا اگه راهکاری بلدید بگید

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف پروژسترون مصرف نمیکنی؟

روزی سه تا شیاف و ۴ تا دوفاستون مصرف میکنم اما افتادم ب خونریزی و. تمام علائمای حاملگیم از بین رفت

شاید طبیعیه و باید بگذرهاستراحت کن برای دسشویی فقط پاشودارو شیاف آمپول ندادن؟

نه هیچی ندادن گفتن همونایی ک مصرف میکنی کافیه

روزی سه تا شیاف و ۴ تا دوفاستون مصرف میکنم

حس میکنم اونا هم فهمیدن امیدی نیس برا همین چیزی ندادن و الکی دس ب سرم کردن

نه هیچی ندادن گفتن همونایی ک مصرف میکنی کافیهروزی سه تا شیاف و ۴ تا دوفاستون مصرف میکنمحس میکنم اونا ...

سونوگرافی هم نکردن؟ فردا برو پیش پزشکت چک شی

بد به دلت راه نده فقطططط استراحت کن

پانشی جار و ظرف بشوریا 

اصلاااا

فقط استراحت بقیشم بسپار بخدا

روزی سه تا شیاف و ۴ تا دوفاستون مصرف میکنم اما افتادم ب خونریزی و. تمام علائمای حاملگیم از بین رفت

عزیزم خونریزی و لکه بینی دلیل زیاد داره. استراحت کن و داروها تو ادامه بده. خیلی اوایل بارداری تا چندین ماه خونریزی و لکه بینی دارن. یکیش بخاطر بارداری چند قلویی. یکیش بخاطر زخم پشت جفت. یکیش بخاطر جفت پایین و...

استراحت کن و داروها تو استفاده کن و بسپار بخدا

هفته جدید زنگ بزن مطب یا کلینیک دکتری ک ای وی اف کردی ببین چی میگن. شاید گفتن سونو بدی 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

سونوگرافی هم نکردن؟ فردا برو پیش پزشکت چک شیبد به دلت راه نده فقطططط استراحت کنپانشی جار و ظرف بشوری ...

نه هیچی

گفتن اگه میخوای سونو. شی باید بستریت کنیم و مشخص هم نیس بعد بستری شدنت. کی بیایم سونو انجام بدیم پس بهتره بری خونه استراحت کنی

بنظرت خودم فردا برم سونو؟

دکترم یه شهر دیگه س و متاسفانه فردا هم مطب نیس ک زنگش بزنم😩

نه هیچیگفتن اگه میخوای سونو. شی باید بستریت کنیم و مشخص هم نیس بعد بستری شدنت. کی بیایم سونو انجام ب ...

برای اینکه خیالت راحت شه میتونی بری سونو بدی

بهتر از استرس هست

همش آشفته و نگران

نه هیچیگفتن اگه میخوای سونو. شی باید بستریت کنیم و مشخص هم نیس بعد بستری شدنت. کی بیایم سونو انجام ب ...

سلام عزیزم شبتون بخیر 

داخل ی تاپیک مربوط به کوچک بودن بالاتنه سال ۱۴۰۰ گذاشته بودید که اگه یه روز بچه دار شدید چجوری بهش شیر بدید چون کوچک 

مخاستم بپرسم آیا الان که حامله شدید تغییر نکرده چون هورمون ها خب تغییر کردن  مال منم خیلیییییی کوچک و🥺😓