2777
2789

من برای خودم الان تست کردم اول سایه نارنجی مات استفاده کردم بعد کانسیلر زدم کاور شد، برای من که خوب جواب داد... حالا میخوام برای مامانم میکاپ میخوان برن عروسی واقعا استفاده کردید شماهم خوب میشه بنظر شما برای کسی که تیرگی زیر چشم داره ؟

بله تاثیر داره

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درست ترین و اصولی ترین کار برای تیرگی همینه .

چه تیرگی زیر چشم چه تیرگی های صورت رو با کالرکورکتور نارنجی باید کاور کرد و کانسیلر زد .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من وقتی خستمه کانسیلر خالی میزنم ولی بازم مشخصه تیرگی دارم

آره کانسلیر خالی بزنی مشخص میشه من برای خودمم که میزدم یا مامانم که میزد کامل مشخص بود ولی دیدم تو سالن اول کانسیلر نارنجی میزنن بعدش روش کانسیلر روشن میزنن کامل کاور میشه و برای خودم تست کردم الان در کمال ناباوری خیلیی خوب شد اصلا باورم نمیشه اونم تازه با سایه نارنجی اگه کانسیلر نارنجی باشه که عالیههه😍

بله درست ترین و اصولی ترین کار برای تیرگی همینه .چه تیرگی زیر چشم چه تیرگی های صورت رو با کالرکورکتو ...

😍😍مرسی عزیزم، من الان با سایه چشم مات مارک خوب اینکارو کردم واقعاا برای من پوشوند تیرگی رو 

آره کانسلیر خالی بزنی مشخص میشه من برای خودمم که میزدم یا مامانم که میزد کامل مشخص بود ولی دیدم تو س ...

بزا امتحانش کنم اینقدر این روزا خستمه زیر چشام همش تیرس بزا کانسیلر نارنجی بخرممم