2777
2789
عنوان

مشکلات ریشه در بچگی دارن

47 بازدید | 4 پست

همه فک میکنن روانشناسا میگن مثلا فلان چیز ریشه در بچگیش داره الکیهه ولییی خیلیییی مهمه و حتی شرایط حاملگی مادر و ژنتیک تروخدا حواستون به بچهاتون باشه که بزرگ میشن پدرشون درنیاد

بله عزیزم بچه باید تو یک شرایط امن روانی بزرگ بشه ولی بازم هرچقدر پدر و مادر خوب باشن ممکنه کودک برداشت های غلط از دنیای اطرافش بکنه چون هنوز منطقی برای ربط دادن اتفاقات بهم نداره 

مثلا مادرش مریض میشه فکر میکنه به خاطر اون مریض شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم بچه باید تو یک شرایط امن روانی بزرگ بشه ولی بازم هرچقدر پدر و مادر خوب باشن ممکنه کودک برد ...

اره صدرصد خیلی شرایط دیگه هم ماوره ولی دارم میگم اهمیت دوران کودکی رو دست کم نگیرید مخصوصا پنج سال اول

چون خیلی تاثیر گذاره تو اینده بچه

اره صدرصد خیلی شرایط دیگه هم ماوره ولی دارم میگم اهمیت دوران کودکی رو دست کم نگیرید مخصوصا پنج سال ا ...

حتی جنینی هم به شدت تاثیر داره

بچه های ناخواسته دیتاها و احساس های ناخواستگی رو که پدر و مادر بهش دادن با خودش حمل میکنه و اگه آگاه نشه ممکنه خیلی تو زندگی موفق نشه