2777
2789
عنوان

بنظرتون من زیادی حساسم

128 بازدید | 21 پست

یه جاری دارم که همیشه خدا خونه مادر همسرمه من هفته ای یکبار یادو هفته یکبار میرم ولی اون همیشه اخر هفته ها میرفت خونه مادرش الان دیگه اخر هفته هم اونجاس ما روابط گرمی نداریم خعلی معمولی هستیم و واقعا من دیگه دوست ندارم برم اونجا چون همیشه خدا اونجاست حتی واحد پایینی خانواده همسرمه اصلا نمیره واحد خودش همش خونه مادر همسرم دیگه اخر هفته هم خونه مادرش نمیره سال سومه عقدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقده و همش اونجاس

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

رابطه خودت چطوره با مادر شوهرت به جاریت چکار داری

رابطم معمولی ولی خب اذیت میشم هرچی برم اونجاس خودت واحد داری همیشه اونجایی یا مثلا خوبه یکی دوبار در ماه باشه که منم هستم اما همیشه نه من والا دو هفته یا هفته یه بار میرم 

رابطم معمولی ولی خب اذیت میشم هرچی برم اونجاس خودت واحد داری همیشه اونجایی یا مثلا خوبه یکی دوبار در ...

چی بگم اون دوست داره زیاد بره خب بره 

شما چرا اذیت بشی.

پرنسسعلی های سایت درخواست ندین🎀

ببخشید ارتباطش به شما چیه متوجه نشدم

ارتباطی به من نداره اما بهرحال من چون رابطه گرمی ندارم با جاری و با برادرشوهرم خعلی مایل به دیدن زیادشون نیستم اما اینا حتی یه جمعه که ما میرفتیم نبودن همدیگه نمیرن خونه مادرش و همیشه اونجان