2777
2789
عنوان

دیشب خواب وحشتناکی دیدم

41 بازدید | 1 پست

ببینید عزیزان محتوای خواب از مغزم پس اعتراضی دارین به من نگید 😂😂 خب اینجوری بود که منو دوستام تو ماشین بودیم (شب بود) رهگذر هارو مسخره میکردیم 🥴🤦 خوشبختانه دوتا از دوستامون بخاطر استفاده بیش از حد مجاز بیهوش شده بودند (کشور کشور ایران نبود ولی زبانش پارسی بود 😐)بعد ما که میخندیدیم ی زامبی شبیه گرنی دیدیم 🙂 فقط پوستش سبز بود 😀 دوستا رو برداشتیم الفرار 😂 بدو بدو هیچ مغازه ای باز نبود جز یک دارو خانه که بنر تبلیغاتیش از سرم مراقبتی پوست بود دیدم بعد کرم زد آفتاب فروشی اینا هیچ خانه مسکونی ندیدم) دوستم منو کشوند به کرم زد آفتاب فروشی اونجا گفت دوتا کرم پودری با رنگ های متفاوت میخریم تو قسمتی که راه به دو قسمت میشه میزنیم 😂 که یکیش روشن بشه یکیش تاریک (خواب به این منطقی) بعد فروشنده ی دختر عینکی با موهای چتری بنفش که آماده بود که از زندگی اف بزنه من از ترسم گوش نکردم کاپشنمو در اوردم گذاشتم روم که من اینجا نیستم 😂راستی پشت دختره یه دری چیزی بود که راه بالکن بود که با یک پرش راحت ادم میتونست بپره بالکن همسایه (واحد جلویی مسکونی بود) خلاصه زامبی خان آمد و مامانم بیدارم کرد نفهمیدم مارو لقمه کرد یا نه 😂🫡بنظرتون نشانه ی چیه ؟

میشه یه صلوات بفرستید ؟🥲🫶