2777
2789

بعد زایمان خونریزی شدید داشتم.بعدش یهو سیاتیک گرفت.دو ماه. نیمه زمین‌گیر شدم با دوتا بچه نوزاد .فقط با واکر میتونم راه برم.تو رو خدا راهی نمی‌شناسید خوب بشم؟همه کار کردم.فوق تخصص ارتوپد.طب سنتی.بادکش.حجامت.ولی بدتر شدم که بهتر نشدم

سیاتیک شدید داشتم ی خانومی که جا میندازه وایی چقد درد کشیدم.ارزششو داشت

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سیاتیک شدید داشتم ی خانومی که جا میندازه وایی چقد درد کشیدم.ارزششو داشت

میشع ادرسشو بدین 

ولی اخه سیاتیک ی رگه چجوری جا انداختش مادر من سالهایت زمین گیر شده 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

زایمان کلا هر جورش عوارض خودش داره .منم بواسیر گرفتم سر زایمان..خدا شفات بده عزیزم

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
میشع ادرسشو بدین ولی اخه سیاتیک ی رگه چجوری جا انداختش مادر من سالهایت زمین گیر شده

به شدت درد داره بنده خدا میگفت چرا با این اوضاعت تا الان نیومدی.من رشت زندگی میکنم اگه خواستید شماره بدم.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان