2777
2789

زنگ در زد فک کردم همسرمه من سرپا بودم باز کردم دیدم مرد همسایع بالای منم موباز و لباس راحتی 

تنم داره میلرزه 

گفت صدا اهنگتونو کم کنید مرد خ . ر 

صبح تا شب آسی شدیم از صدای ماشینش،و اهنگ که نصف شب میزاره کل خونه میلرزه ما چیزی نمیگیم انوقت پاشده اومده جلو در 

خب زنش شمارمو داره یه پیام میداد

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم بهش

همین حرفا را

بگو سلام خانم فلانی امروز همسرتون اومده بود دم در برای صدای آهنگ. ولی کاش خودتون میومدی تذکر می‌دادید یا لااقل به گوشیم زنگ میزدید در ثانی ما بارها از صدای ماشین و آهنگ شما اذیت شدیم ولی گفتیم همسایس مراعات کردیم ولی اگه قراره آهنگ نباشه هر دو طرف نذاریم. 

بازم معذرت میخوام مزاحم شدم 

🌸
همین حرفا رابگو سلام خانم فلانی امروز همسرتون اومده بود دم در برای صدای آهنگ. ولی کاش خودتون میومدی ...

بزار همسرم بیاد اول بهش بگم

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

چقد شلوغش کردی 

شما که انقد حساسی چرا بدون اینکه بدونی کیه درو باز کردی و کامل جلو ور ظاهر شدی؟! 

من که برام مهم نیست فقط سرمو از در میبرم بیرون، البته تا ندونم کیه اصلا در واحد و باز نمیکنم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇