2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پخش که نمیشع ولی باید بهت بیات

پوستم خیلی سفیده، لبام یکم صورتیه ولی دوس دارم یه درجه صورتی تر بشه؛ اینی که میخوام انجام بدم میگن تینت روسی که جدید اومده ولی من خیلی سر درنمیارم🧸از تو اینستا دیدم عکساش قشنگ بود

من چند ماهه میخوام شیدینگ بزنم وقت نمیکنم دختر خواهر شوهرم زده قشنگ بود نه پخش نمیشه ولی جای خوب برو

اینجا تو اینستا معروف بود نمیدونم حس کردم کاراش قشنگه؛ تینت روسیه و گفت با شیدینگ فرق داره، نازتر و طبیعی تر از شیدینگه

اگه جای خوب بری نتیجه خوب دارهولی حداقل سه جلسه باید بری تا رنگش تثبیت بشه و بشه همون چیزی که می‌خوا ...

عه تو فیلمای اینستا میدیدم میگفتن درد نداره که🧸حالا مگه چقدر درد داره ، من تحمل دردم بالاس

اگه جای خوب بری نتیجه خوب دارهولی حداقل سه جلسه باید بری تا رنگش تثبیت بشه و بشه همون چیزی که می‌خوا ...

اره گفته بود ترمیم میخواد ولی بعضیا ترمیم نمیکنن و با همون یه جلسه هم راضین نمیدونم🧸من صورتی کمرنگ میخوام دوس ندارم پررنگ بشه

چرا قشنگ نشد؟ اذیتش چیه؟؟

اتفاقا قشنگ میشه و قیافه همیشه یک رنگ و رویی داره

ولی هم موقع تزریق بیحسیش درد داشت هم موقع زدنش آزاردهنده‌س

بلافاصله بعدش هم لب شدیدا ورم می‌کنه تا ۳-۲روز

بعدش هم که پوسته ریزی…

با اینکه نتیجه‌ش قشنگ بود ولی بنظر شخص من ارزش سه بار اذیت شدن رو نداشت

شاید هم از دید یک نفر دیگه ارزش داشته باشه

عه تو فیلمای اینستا میدیدم میگفتن درد نداره که🧸حالا مگه چقدر درد داره ، من تحمل دردم بالاس

من تحمل دردم خیلی بالاست در حدی که خانمی که داشت برام شیدینگ میزد تعجب کرده بود که چرا هیچ واکنشی ندارم و می‌گفت کاش همه مثل تو بودن

گفتم عزیزم اینا نظر شخصی من هست شاید از دید یک نفر دیگه ده بار هم برگرده عقب انجام بده

اره گفته بود ترمیم میخواد ولی بعضیا ترمیم نمیکنن و با همون یه جلسه هم راضین نمیدونم🧸من صورتی کمرنگ ...

ترمیم حتما میخواد عزیزم حتی اگه کمرنگ بخوای، چون یک تکه‌هاییش بخصوص اونجا که دوتا لب روی هم قرار می‌گیرن و رطوبت داره رنگش میریزه