2777
2789

دو ساله ازدواج کردم 

قبلا که خونه ی مادرم بودم مادرم آدمی بود که یک سره سرزنش میکرد فش رکیک میداد یا حتی منو میزد از سن سه سالگی که یادم میاد  به شکلی که اصلا هیچ جا ندیدم عین تو فیلم ها هر هفته دو بار کتک می‌خورم نه مثل بقیه در حد نیشگون با میله آهنی و سیخ و خیلی چیز های عجیب تر از موهام می‌گرفت توی خونه میکشید ، اینا مهم نیست عادت کرده بودم دیگه نمی‌فهمیدم حرف های که بهم میزد خیلی عذابم میداد هفده‌سالم که شد نامزد کردم و بعد یه سال ازدواج 

مادرم شست روزه تصادف کرده مشگل نخاعی داره من الان نزدیک شست روزه درگیرشم همه جوره ساپرت کردم ولی چون دانشگاه میرم و کلاس های آرایشگری و ... و کلا شاید هر روز دو ساعت نباشم هیچ کس از خواهر هاش میومدن بمونم جام یعنی از سی روز شاید شش روز نمی‌تونستم باشم 

الان هم شروع کرده به فش رکیک دادن اگر میخواد پرستار بیاد یه من برسه دیگه نیا و کلی فش بد میده بهم 

می‌خوام برم دیگه نیام واقعا توی روانم تاثیر گذاشته 

صبور باش و به دل نگیر

گرچه رفتار مادرت درست نیست، از بچگی با روح و روانت بازی کرده، اگه میری پرستاریش ،نیتت رضای خدا باشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
صبور باش و به دل نگیرگرچه رفتار مادرت درست نیست، از بچگی با روح و روانت بازی کرده، اگه میری پرستاریش ...

نمی‌دونم واقعا چی بگم همین الآنم که زمین گیر شده باز هم بهم همون فش ها رو میده 

نمی‌دونم چی کار کنم واقعا روحن در عذابم تو این شست روز کلا یه شب خونه خودم رفتم خوابیدم 

واقعا نمیتونم تو رو شوهرم نگاه کنم 

از نظر ذهنی هم خیلی داغونم خیلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم واقعا چی بگم همین الآنم که زمین گیر شده باز هم بهم همون فش ها رو میده نمی‌دونم چی کار کنم و ...

حق داری

هر تصمیمی بگیری قابل احترامه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
پرستار بگیرید شما هم سر بزن. خواهر نداری؟

نه تک فرزندم 

دارم میگم پرستار داریم میگیریم داره فش میده که تو فلانی و بساری 

اگر قراره پرستار بیاد تو هم نیا و صد تا فش و بد بیراه

شما جام بودی چی کار میکردی

من کلا شخصیتی دارم که سریع ناراحتی ها رو فراموش میکنم و دیگران رو میلخشم.

ولی قرار نیست شما هم مثل من باشی.

درسته مادرته و به گردنت حق داره و....ولی ارامش روح و روانت هم مهمه.

اگه میتونی مادرت رو ببخشی و پرستارش باشی اینکار رو بکن درغیر اینصورت مجبور نیستی.

درهرصورت اخلاق مادرت که عوض نمیشه