2777
2789
واقعا راضیه رو چند دیقه میشوره من که گرفتم انقد حالم بده میگم تمیز نمیشوره دیگه کم مونده گریه کنم

آره خوبه! 

یه کوئیک میشوره بعد یه آبکشی میزنه 17دقیقه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی خریدن قیمتشو میشه بگین ممنون واقعا حالم بده اصلا دارم گریه میکنم چکاری بود اخه من ایرانی خریدم 😢 ...

شاید جدیدا اینطوری شده عزیزم! 

سری اولی بود که اومده بود حدود 3سال پیش... 

اونجا ال جی با همین مشخصات یک و 600 بود، اینو خریدن 1 و800

فقط صداش موقع خشک کردن زیاده، وگرنه زنداییم ال جی داره این از اون خیلی بهتره... 

بذا عکسشو میفرستم

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
کی خریدن قیمتشو میشه بگین ممنون واقعا حالم بده اصلا دارم گریه میکنم چکاری بود اخه من ایرانی خریدم 😢 ...

داخلش طرح الماس! دور موتور 1200

اما کیفیت رنگش واقعا از ال جی بهتره، یه ذره خش نشده بدنه

دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین ماشین لباس‌شویی ها رو معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کن     

رو نوشته روبرو کلیک کنید میاره براتون:  بهترین ماشین لباسشوییها

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟