2777
2789
ظرف شوییم الجی زیاد راضی نیستم

یکی اینم بگم خواستی بگیری سنگین بگیره پتوهم بتونی بندازی

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامن الجی هست ۸کیلویی راحت پتو و روتختیامو میندازم تمیییز میشوره دوساله دارم

مامانمم ۷ساله داره راصیه

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
ممنون عزیزم ۷ کیلویی فکر کنم خوبه درسته

من بجات باشم ۹میگیرم.الان مال خودم۸کیلویی

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
سامسونگ تو لباسشویی بهتره، مخصوصا این تویینگ واش های جدید! مامانم کرال گرفته اونم کارش خوبه، خیلی ت ...

واقعا راضیه رو چند دیقه میشوره من که گرفتم انقد حالم بده میگم تمیز نمیشوره دیگه کم مونده گریه کنم