2777
2789

من خیلی از افراد پشت کنکوری رو دیدم که با اینکه نمرات بالای ۱۹ تو نهایی ها داشتند، اما به دلیل تفاوت تراز نهایی امسال و پارسال، امسال همه دروس رو ترمیم زدند.

مثلا تو سایت دیدم یه نفر نوشته بود دینی رو پارسال شده ۱۹.۷۵ ولی امسال باز هم ترمیم زده و داره دوباره دینی میخونه.

آبجی من میخواد سال بعد پشت بمونه، یعنی اگه امسال همش رو عالی هم بده، با این حال سال بعد باید ترمیم بزنه؟

به خصوص اینکه سال بعد قراره سنجش طراح سوالات نهایی باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا این اموزش پرورش دیگه به چه زبونی بگه اقا پشت نمونید؟ همه درس هارو باید ترمیم کنه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اولا که سنجش طراح نمیشهدوما که اختلاف تراز به وجود میاد اگه نزنه اما اونقدر نیستسوما که بگو نمونه پش ...

چرا نمونه پشت؟

میدونم خیلی دیوونست ولی چرا نمونه؟😂 

چرا نمونه پشت؟میدونم خیلی دیوونست ولی چرا نمونه؟😂

سال دیگه مطمئن باش شرایط سخت تر میشه

بعدشم خستگی پشت موندن خیلی زیاده خواهر منم برنامش همین بود ولی امسال گفت دیگه میرم دانشگاه

هم به خاطر اینکه قوانین عوض میشه هم اینکه همین معدل اختلاف ترازش ممکنه یه دفعه ای زیاد شه و یهو ۴۰ روز مونده به نهاییا میفهمه که باید ترمیم کنه

بار روانیش هم خیلی خیلی خیلی خیلی زیاده . از دور نگاه میکنن دانش آموزا فکر میکنن راحته و یه ساله دیگه و سخت نیست . ولی وقتی برن تو جوش چنان حرف هایی از بقیه میشنون و چنان آموزش پرورش فشار روشون میاره و کنکور بازی در میاره ( مثل همین امسال که اردیبهشت زیستش آدم رو میتونستت سکته بده ) که تهش هیچی از دانش اموز در نمیاد

کاربری مال ۲ نفره🦥

من خودم به خواهرم میگفتم پشت بمون رتبه خوب بیار

دیدم ریلکس ترین دوستش که یه سال پشت مونده و همه ترازاش به خدا بالای ۶۸۰۰ بوده کنکور رو خراب کرده سر استرس

الانم دیگه درس نمیخونه

چه فایده واقعا

بگو نمونه شده یه رشته ای مث پرستاری و هوشبری و از این دسته چیزا بره فوق العادس حتی آزادش

کاربری مال ۲ نفره🦥
سال دیگه مطمئن باش شرایط سخت تر میشهبعدشم خستگی پشت موندن خیلی زیاده خواهر منم برنامش همین بود ولی ا ...

درسته پشت موندم واقعا سخته 

ولی این توصیه های شما هم ممکنه خیلی ها رو بترسونه 

بالخره هر کسی یه تجربی ای از این قضیه داره 

شما منفی هاشو گفتی 

که درست هم هست 

ولی من مثبتشو میگم 

من خودم یکسال پشت موندم و رشته تاپ آوردم و واقعا راضیم 

بهترین تصمیم زندگیم بود 

۱۰۰۰ بار دیگه هم برگردم عقب حتما پشت میمونم 

کلی توی تراز و درصدام تغییر ایجاد شد تو همین کنکور ۴۰۳ 

بحث من اصلا کامنت شما نیست 

فقط میخوام بگم اگه کسی موند پشت و با همه توانش تلاش کرد 

حرف های منفی بقیه رو نادیده گرفت 

و حتی با حال بعد هم درس بخونه 

من به شخصه بهش اطمینان میدم پشیمون نمیشه!

من خودم به خواهرم میگفتم پشت بمون رتبه خوب بیاردیدم ریلکس ترین دوستش که یه سال پشت مونده و همه ترازا ...

پرستاری ازاد ب نظرتون چ درصد و معدلی میخواد

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

درسته پشت موندم واقعا سخته ولی این توصیه های شما هم ممکنه خیلی ها رو بترسونه بالخره هر کسی یه تجربی ...

شما پایه‌ات قوی بود؟

خواهر منم می‌خواد پشت بمونه امسال 

تو مدرسه شاگرد اوله و تو تشریحی ها خیلی خوبه اما اصلا تست بلد نیست 

و اینکه شما در روز چند ساعت مطالعه داشتید؟

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

شما پایه‌ات قوی بود؟خواهر منم می‌خواد پشت بمونه امسال تو مدرسه شاگرد اوله و تو تشریحی ها خیلی خوبه ا ...

بله قوی بود تقریبا 

سال اول پرستاری روزانه دانشگاه تهران آوردم 

ولی نرفتم 

البته تست کم کار کرده بودم و آزمون زدن بلد نبودم 

الان ۶۰ درصد کنکور تشریحی شده 

اگه واقعا تشریحیش خوبه 

روحیه خوبی داره 

تلاشگره 

اگه بمونه خونه درس بخونه پشتش باد نمیخوره 

حتما حتما بمونه پشت چون حیفه 

حدود ۱۰ ساعت 

من برعکس بودم تستیم خوب بود تشریحی نه زیاد 

روزی ۲۵۰ تا ۳۰۰ تا تست میزدم تقریبا چون وقت آزاد داشتم 

زیست و فیزیکو بالای ۷۰ زدم 

در حالی که سال پیش فیزیکو کلا ۲۶ زده بودم 

توی یکسال میشه کلی تغییر ایجاد کرد 

بله قوی بود تقریبا سال اول پرستاری روزانه دانشگاه تهران آوردم ولی نرفتم البته تست کم کار کرده بودم و ...

مرسی عزیزم

فقط اینکه شما کلاس میرفتی؟با چه استاد هایی خوندید؟

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

مرسی عزیزمفقط اینکه شما کلاس میرفتی؟با چه استاد هایی خوندید؟

خواهش میکنم🥰

نه من کلا خود خوان بودم 

فیلم هم ندیدم 

اگه توی یه درسی صفره اشکال نداره فیلم ببینه 

ولی اگه واقعا بلده بهتر خودش بخونه دیگه 

چون فیلم هم سطح پایینه هم وقت گیر 

یهو میبینی یه استاد ۲ ساعت کامل فقط در مورد مفهوم تابع داره میگه !🤦‍♀️

کلا اگه میخواد با فیلم یا کلاس پیش بره اشکالی نداره 

ولی زیاده روی نکنه 

آزمون زدن هم خیلی مهمه 

چون تسلط روی تست و حل کردن سوالات کنکور مهارتیه که فقط با آزمون زیاد کار کردن به دست میاد 

من اینو با عمق وجودم درک کردم 

تاوقتی برای یه مبحث کلی آزمون نزده باشی نمیتونی تو کنکور تستاشو راحت بزنی