2777
2789

چه روزهایی بود.. پر از امید.

زندگی مون سخت بود، به خاطر بداخلاقی های بابام. اما شیرین هم بود، به خاطر مهربونی های مامانم، خوشی های ساده اما بزرگ مثل لی لی های بعداز ظهر با دخترهای همسایه وقتی کوچیکتر بودم و خوندن داستان و رمان و دوچرخه ی همشهری بعدها وقتی بزرگتر شدم. و یک عالمه خوشی های دیگه.

ولی دوست داشتم زودتر بزرگ شم چون فکر میکردم اوضاع بهنر میشه اما حیف نمی دونستم بهترین روزهام الانه که داره میگذره.

امروز جمعه توی یک ظهر بهاری ولی با طعم تابستون، یاد اون روزها افتادم. خدایا شکرت که خاطرات خوبی از بچگی هام دارم.

یادش بخیر

عصرها حیاط رو آب پاشی میکردیم .

فرش می نداختیم. سینی و هندونه خنک. همسایه ها جمع می شدن..

چقدر بازی می کردیم تاااااا شب. شام هم تو حیاط می خوردیم

با التماس که تو حیاط بخوابیم پشه بند می زدیم.

چه لذتی داشت خوابیون تو پشه بند حیاط و سقف بالای سرت یه اسمون پر از پولک ستاره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

اره واقعا 

ظهر تابستون  شلنگ آب رو تو حیاط باز میکردیم و بارون بازی می‌کردیم .

چقدر خوش می‌گذشت بعدم تو همون حیاط پشت جاکولری موهامون رو خشک می‌کردیم میرفتیم داخل تا زیر باد کولر سرما نخوریم .

هی یادش بخیر ....

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادش بخیرعصرها حیاط رو آب پاشی میکردیم .فرش می نداختیم. سینی و هندونه خنک. همسایه ها جمع می شدن..چقد ...

یادش بخیر ما التماس میکردیم بریم پشت بوم. مامانم میگفت نصف شب سرد میشه میگفتیم اگر سرد شد میایم پایین.

اصلا صدای تلی تلق کولر آبی خودش یه حس و حال خوب بود.

بوی نم....

بستنی کیم دوقلو

یه عالمه دوچرخه سواری تو کوچه

گل بازی تو باغچه.. چقدر کاسه بشقاب گلی درست میکردم. 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.