2777
2789
اره دقیقا همینطور ه

امیدوارم یروزی برسه ک شوهرای اینجوری بفهمن زنشون دشمنشون نیستن . بفهمن مشکلی نداریم که خانوادشون دوست داشته باشن بااین مشکل داریم ک مارو نمیبینن

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

ن عزیزم خوشم نمیاد . اصلن علاقه ای ب جمع هاشون ندارم چون سلیقه ی من نیست . شوهرم هر روز می‌ره خودش و ...

اره همین هاس ک میگی انگار خودمم ، چون شاغل نیستم کل روز فقط سر حرفا حرص میخورم چی گفتن نگفتن

فقط خدا.🦋💜💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همین هاس ک میگی انگار خودمم ، چون شاغل نیستم کل روز فقط سر حرفا حرص میخورم چی گفتن نگفتن

منکه ی مدت تو خونه کار میکردم انقد حرفاشون روم تاثیر میزان ک نمی‌تونستم تمرکز کنم ‌. هرچقدر هم کارای خونه و بچه هارو انجام بدم ک سرم گرم بشه باز بجایی یادم میاد . بااینکه قرص هم استفاده میکنم بهتر از قبل شدم ولی بازم کارشون ک یادم میاد آزارم میده 

باید مراقب روح و روان خودمون باشیم ازاینا آب گرم نمیشه

آره واقعن . ته تهش هزار جور مریضی میگیریم سر کارشون ک ی لیوان این دستمون نمیدن . عزیزدلم از خدا بهترینها رو برات میخام

خودشون احمقن که خوبی رو متوجه نمیشن عین برای ما هر چقدر احترام گذاشتم فکر کردن وظیفمه و  من حالیم نیست که دارم خوبی میکنم  باورشون نمیشد تا جایی که منو خونشون هم راه نمیدن بدشون میاد منم نمیرم اصلا محل نمیذارم ۶ ماه یکبار دعوت میکنیم  همو

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
یکبار به این فکر کن نباشن چی میشه الان نرم چی میشهالان فاصله بگیرم چی میشه هیچی نمیشه فقط آرامشت بیش ...

شوهرم نمیزاره کافیه بدونه قصد م کات کردن میگه چرا کینه داری ازشون دیگه نمیگه اونا مرض دارن

فقط خدا.🦋💜💪