2777
2789
عنوان

آگهی کلاهبرداری دیوااااار❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 11366 بازدید | 435 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه واقعا اصلا من به کنار خودتون ببینید تو همین نینی سایت سر ۳ نفر دیگه هم کلاه گذاشته بعد الان که م ...

همون موقع تایپکت رو دیدم رفتم دیوار براش گزارش زدم و پاورقی نوشتم 

الان اومدم ببینم چی فرستاده 

این مطمئن باش عکس ها و شماره کارتش هم مال خودش نیس 

یبار ما به پلیس شکایت کردیم طرفی که آزمون دزدی کرده بود شماره حساب زن داداش بدبختش دستش بود

بعضی هم پول میدن کارتون خواب ها به اسمشون شماره تلفن و شماره حساب باز میکنن اینه باکی نداره حتی پلیس هم هیچش نمیکنه

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

همون موقع تایپکت رو دیدم رفتم دیوار براش گزارش زدم و پاورقی نوشتم الان اومدم ببینم چی فرستاده این مط ...

اره باهات موافقم وگرنه این همه بی تفاوتی نبود !!

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

سلام کسی کمکت کرد

من هدفم این بود که فقط بقیه هم بفهمن کلاه برداره پولی به اون کارت نزنن وگرنه قید پول خودمو خیلی وقت بود زدم

از شوهر ساده من ۱۶ ملیون کلاهبرداری کردن تو تلگرام .. کانال واموندش بعد اون همه گزارش ریپورت نشده ۴ شنبه هفته پیش شکایت کردیم هنوز هیچ خبری نشده

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

از شوهر ساده من ۱۶ ملیون کلاهبرداری کردن تو تلگرام .. کانال واموندش بعد اون همه گزارش ریپورت نشده ۴ ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله بتونید پس بگیرید 16 تومن خیلیه دیگ حرومش بشه 

درکت میکنم چه حس بدی داره