2777
2789
عنوان

بچهای نسل z اینو بخونن

170 بازدید | 11 پست

میدونستین ویژگی‌های این نسل شبیه بیش فعالیه؟ کم حوصله‌ن. نمیتونن رو کتاب خوندن تمرکز کنن، کم تحملن؟!

بیماری اینا نیستا مدلشون فرق میکنه. دیشب که حرفای دکتر سعیدعزیزی رو تو برنامه مهران غفوریان شنیدم اینو فهمیدم.

راه حلم داد برای اینکه چجوری درس بخونین، مخصوصا اونایی ک تو فصل امتحان و کنکور. حتما اون قسمت برنامه رو ببینین. از وسطاش ایشون میاد.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

حالا دهه شصتیا و بقیه دهه ها خیلی تمرکز کردن و کتاب خوندن ؟ همشون از دم بیکار 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دهه شصتیا و بقیه دهه ها خیلی تمرکز کردن و کتاب خوندن ؟ همشون از دم بیکار

در مورد مدلشون صحبت کردم ن اینکه دهه های دیگه چی کار کردن. 

اشتراک میخواد اگر راهکارش رو بگین ممنون میشیم

اشتراک نمیخواد عزیز تو تلوبیون ببین تاریخش ۲۲ فروردین