2777
2789
عنوان

چرا اسم ازدواج میاد گریه میکنم

348 بازدید | 25 پست

نمیدونم  چرا وقتی میگن خواستگار میخواد برات بیاد حالم بد میشه 

خالم برام یکیو پیدا کرد گفتم نه نه اصلا نمیخوام بیاد گفت بیاد فقط ببین گفتم نمیخوام بعدش منو به زور میدین💔اون پسره که انتخاب میکنین منو میزنه یا معتاده

همش راجب پسرا اینجوری فکر میکنم

اما مادر شدن و زندگی خوب داشتنو دوست دارم:) 

پدرم ندارم کمکم کنه شاید بودم کمک نمیکرد آخه ولم کرد رفت

چندسالته

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر پدرته دیدت نسبت به مردا بد شده

ولی همه مثل هم نیستن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

عزیزم انشالله یه ادم خیلی خوب نصیبت میشه همه ادم ها شبیه هم نیستن ولی فعلا زوده انشالله حالا تا بعد اگه انقدر استرس داری یکم صبر کن برو تو جامعه که مردم متفاوت ببینی و بشناسی 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

😞💔شوهر ثابق مامانمم همش کتکش میزدبابای منم ولش کرد باور مردا سخت شده

متاسفم🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

سنت کمه زوده ازدواج‌ بی تجربه ای باید بگذره اجتماع رو ببینی ازدواجم ب وقتش پیش بیاد نه با کسی ک خالت ...

دقیقا نمیفهمم اون چرا دخالت میکنه😞مامان منم هرچی خالم میگه میگه آره بیا برو بدون شناخت و اینا

عزیزم پدرت تنهاتون گذاشته بعد میگی نمیدونم چرا اسم ازدواج میاد میترسم...حق داری....

انا خوب همه که مثل هم نیستن...آشنا شو تحقیق کن بعد تصمیم بگیر

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉