2777
2789

سلام دوستان طب سنتی برای مشکلاتی مثل تنبلی تخمدان و... ۱۵۰۰ ازم گرفت یه دوره داد. پیاز درمانی 

و عسل و سیاهدانه و دمنوش های گرم... که همشو خودم میدونستم! به نظرتون گول خوردم؟ چیکار کنم... 

۵۰۰ پولشو دادم بقیه رو هنوز ندادم. 

به نظرتون چیکار کنم 

آخه خیلی ساده ست...

دیگه خب محتوای دوره‌اش بوده

گولِ چی.

ولی میومدی خودم رایگان بهت میگفتم اصلاح سبک کن حتما و ببین چطور روبراه میشی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه خب محتوای دوره‌اش بودهگولِ چی.ولی میومدی خودم رایگان بهت میگفتم اصلاح سبک کن حتما و ببین چطور ر ...

من یک ساله اصلاح سبک میکنم و ماه قبل بعد ۴۰ روز پریود شدم این ماه هم امروز ۳۴ سیکلمه و هنوز خبری نیست

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️

مثل اینکه برای من پیوی فرستاده

همون ۵۰۰ هم‌حرومشه فوق تخصص ۵۰۰ ویزیت نمیگیره اینا مردمو ایستگاه کردن

ماهانtak

من حسین پور هستم خوبید کارمون طب سنتی و زبانشناسیه کار تیمیه یعنی همیشه حمایت میشین و همه چیز و همه مراحل کار بهتون آموزش داده میشه و در حین آموزش، شروع به کار میکنید چجوریه،زبانشناسی یه روش علمی تشخیص بیماریهاست،افرادی که مشکل دارند و دوست دارن با طب سنتی درمان بشن، رو زبانشناسی میکنیم و براشون پک درمانی می‌بندیم و شرکت بهمون پورسانت میده هم حلاله هم شرعیه هم قانونیه،هزاران نفر هم توش کار میکنن و درآمدهای زیادی هم دارن حتی چندین میلیون در ماه البته بستگی داره خودت چقدر بتونی فعالیت کنی کلیه مراحل نحوه کار مشاوره همش هم آموزش داده میشه نتوورک هست یه نوع بازاریابیه ولی کارمون اینه که درمانگر بشیم و زیر نظر حامیمون مشاوره بدیم و فروش و درآمد بتونی چن نفرم وارد کار کنی پورسانت میده شرکت بهت و اونا هم بفروشند تو هم پورسانت شبکه سازی از شرکت میگیری

خب وقتی بجای پزشک میری همچین جایی بایدم اینجوری بشه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

من یک ساله اصلاح سبک میکنم و ماه قبل بعد ۴۰ روز پریود شدم این ماه هم امروز ۳۴ سیکلمه و هنوز خبری نیس ...

چ کارهایی انجام میدید عزیزم؟

پریود هم بین ۲۱ تا ۴۰ روز باشه منظم حساب میشه

لازم نیست حتما مثلا ۳۰ روز یکبار باشه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹