2777
2789
عنوان

در راستای محل اختفای پول نقد

294 بازدید | 12 پست

یکی از دوستان یه تاپیک زده بودن که پول نقد رو کجای خونه مخفی کنیم!!

یاد خاطره ای از اوایل جوانی خودم افتادم

اواخر دهه هفتاد و اوایل دهه هشتاد برهه ای از وضعیت اجتماعی کشور بود که خیلی از ما ها رو به سمت دوره های کتاب و کتابخوانی سوق می داد. نمایشگاه کتاب دوره های پر رونق خودش رو طی می کرد و ما تمام پول های توجیبی خودمون رو جمع می کردیم که بریم توی غرفه انتشاراتی ها معروف مثل چشمه صف بایستیم تا کتابهای جدید رونمایی شده رو بخریم.

ربطش به پول نقد و محل اختفای اون چیه؟!!

بله بنده چون همیشه یه کتاب برای خوندن توی کوله پشتیم داشتم عادت داشتم از کتاب هام به عنوان کیف پول استفاده کنم. 

و چون دوست نداشتم موقع خوندن جلد کتابهام کثیف بشه با روزنامه جلدشون می کردم ولی چون بعدا می خواستم جلد رو دربیارم از چسب و منگنه استفاده نمی کردم تا جلد اصلی کتاب آسیب نبینه

یک شب زمستون بود که دوست برادر بزرگترم که دیگه اون موقع دوست نزدیک خودم هم محسوب می شدن با کلی چک و چونه اون کتاب رو که تا اون موقع رو نکرده بودم دارم و جزو افتخاراتم محسوب می شد برداشتن و با خودشون بردن خونه که بخونن و بیارن!!

یک ساعت نشده دیدیم زنگ خونه رو زدن و دوستمون با کلی فحش و غر اومدن توی خونه با کلی اسکناس ریز و درشت که دوست داشتن همه رو یکی یکی بکوبن توی سرم

بله!!! پول ها کجا مخفی شده بودند؟!!!توی جلد روزنامه ای کتاب و دوستمون وقتی رسیده بودن خونه خواسته بودن جلد اصلی کتاب رو ببینن پول ها ریخته بودن زمین و مادرشون مجبورشون کرده بودن که همون موقع توی سرما برگردن و پول ها رو به من برگردونن!!!

گفته بودن این پول ها پس انداز مدرسه اون بچه ست و همین الان باید برگردونی 

دوستمون سالهاست که مهاجرت کردن و شبی که می خواستن برن همون کتاب رو به عنوان یادگاری بهشون دادم و با چند تا اسکناس در دست باهم عکس یادگاری گرفتیم که قصه اون شب زمستونی رو فراموش نکنیم!!

و هر وقت کسی سراغ مخفی گاه پول می گرده حتما توصیه می کنن که از من مشورت بگیرن

پی نوشت: اینکه چند بار از محل همون اسکناس های لای کتاب بستنی خریداری شده و من با چشم از حدقه در اومده فقط تونستم نگاه کنم بماند!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ آخ دختر با این پول قایم کردنت منو تا کجا بردی؟!!! نمایشگاه کتاب اون سالها  

روزنامه ای که جلد می کردی چی بود؟ لابد توس، جامعه، حیات نو،نشاط، عصر آزادگان!!!

با این نوشته چقدر یهو دلم گرفت و پرت شدم توی اون سال هایی که عجیب با دور تند گذشتن

[QUOTE=382266075]جالب بود👌 اما جوری گفتی دهه هفتاد یا هشتاد ک حس کردم از ۲ قرن پیش حرف میزنی😅[/QUOTE

نمی دونم

بعضی وقت ها به پشت سر که نگاه می کنی بعضی اتفاق ها و روزها انگار برای هزار سال قبل هست و فقط حسرتش برای آدم می مونه

آخ آخ دختر با این پول قایم کردنت منو تا کجا بردی؟!!! نمایشگاه کتاب اون سالها روزنامه ای که جلد می ک ...

آره دقیقا روزنامه هایی که فله ای تعطیل شدن!!! درست می گید واقعا روی دور تند عجیبی بود اون روزها که فکر می کنم شما بیشتر از من تجربه ش کردید

ببخشید که روز جمعه ای خاطره م باعث دلگیری شما شد

[QUOTE=382266075]جالب بود👌 اما جوری گفتی دهه هفتاد یا هشتاد ک حس کردم از ۲ قرن پیش حرف میزنی😅[/QUO ...

آره دقیقاً

منم همیشه به این فکر میکنم، گاهی وقتها خاطرات و صحنه هایی از گذشته های ن چندان دور توی ذهنم مرور میشن، ک خیلیاشون مطمئن نیستم ک من در یک زمان یا لحظه خاصی درش حضور داشتم ، اما اونقدر جالبن ک دوست دارم دوباره توی لحظه ها زندگی کنم😊

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢