2777
2789

سلام خانوما پسرم یک سالشه الان چهار ماهه که اسهاله پشت سر هم داره دندون در میاره خیلی اذیته خودمم اینقد که پوشکش عوض کردم دیگه نا ندارم کسی میدونه اسهال چطوری بند بیارم هرچی دادم فایده نداشت

الرژی به ماده غذایی هم باعث اسهال میشه. فقط دندون نیست. جاتون باشم حتما به دکتر میگم یه ازمایش مدفوع بنویسه ببینه مشکل از کجاست. 

او ار اس و زینک گلوکونات برای اسهال خوبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما فکر میکردم و اسهال دوماهه بچه یک سالم رو میگفتم برا دندونه و دهن خودمو بچم سرویس شد

تا اینکه بردم دکتر گفت اسهال دندون اینقد طولانی نیست چرا انقدر دیر اوردیش و روده هاش لیز شده

کلی هم دارو داد ولی یه روزه بچم خوب شد و عذاب وجدان گرفتم که چرا زودتر اقدام نکردم برا دکتر بردن

تو این دو ماهی که اسهال بود انواع و اقسام داروهای گیاهی و شیمیایی رو سر خود دادم ولی خوب نشد

حتما ببرش دکتر

الرژی به ماده غذایی هم باعث اسهال میشه. فقط دندون نیست. جاتون باشم حتما به دکتر میگم یه ازمایش مدفوع ...

آلرژی خفیف داره اما به محض دندون در اوردن اینجوری میشه دکتر هم همش میگه طبیعیه دیگه خسته شدم 

منم مثل شما فکر میکردم و اسهال دوماهه بچه یک سالم رو میگفتم برا دندونه و دهن خودمو بچم سرویس شدتا ای ...

مشکل بچه تون چی بود چ جوری دکتر فهمید که روده هاش لیز شده با آزمایش؟

منم مثل شما فکر میکردم و اسهال دوماهه بچه یک سالم رو میگفتم برا دندونه و دهن خودمو بچم سرویس شدتا ای ...

عزیزم لطفا بگو دکتر از کجا فهمیدی مشکل بچه تون چیه دکترای شهر من خیلی حالیشون نیست نمیدونم چکار کنم

مشکل بچه تون چی بود چ جوری دکتر فهمید که روده هاش لیز شده با آزمایش؟

گفت استارتش با یه عفونت ویروسی خورده و دندون در اوردن مزید بر علت شده

خیلی روده ها صدا میدادن موقع دفع و دکتر با دست معاینه کرد البته ازمایشم نوشت گفت اگه با داروها خوب نشد ببر ازمایش که خداروشکر داروها جواب داد

مدفوعش اواخر خیلی صدادار و بدبو و با تکه های هضم نشده غذا بود

اگه بخوای داروها رو بهت میگم ولی بنظرم یه نسخه پیش یه دکتر ببرش

من خودم دیگه پوست دستم داشت کنده میشد بس که پی پی شستم 

شوهرم کارتن کارتن پوشک میخرید و تموم میشد بچمم لاغر شد خیلی بد بود

عزیزم لطفا بگو دکتر از کجا فهمیدی مشکل بچه تون چیه دکترای شهر من خیلی حالیشون نیست نمیدونم چکار کنم

پست بالاتر گفتم دست زد به شکم و گفت روده ها خیلی گاز داره

و علایمو بهش گفتم