2777
2789
عنوان

مادرشوهرم روانیم کرده دیگه

642 بازدید | 41 پست

تو خونه تنهاست دختراش هم ازش دورن...

منم عقدم توقع داره هر روز من برم بهش سر بزنم و اونجا بمونم و شب هم بخوابم ...تا اینجا یکم قابل تحمله ولی وقتی اونجام غیر از کارای روزانه خونه برمیداره پرده میشوره یا یکارایی که شاید از پارسال مونده وقتی من میرم اونجا یادش میفته کجاها کثیفه و ...

واقعا شما جای من بودین چیکار میکردین؟خسته شدم واقعا...نگین کار نکن و نرو که دو روز نرم روز سوم برم میگن دو روزه نیومدی و فلان..‌.

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوووووو

از الان تا اخرعمرت فاتحه ی خودتو بخون چون به عنوان کوزت ثبت شدی.

هررکاری اول عقدت انجام بدی دیگه همونجوری تو ذهن همه میمونی.

تنها راهت اینکه بری و بگی خسته ام کار نمبکنم ، دوست ندارم فلان کارو کنم. بزار یماه تو قیافه باشه ،حداقل یه عمر راحتی.

من اوایل که خونه مادرشوهرم کارنمیکردم خیلی موذب بودم ، ولی الان حوری شده خودم بخوام کار کنم نمیزارن میگن تو بشین

خب برو!عزیزم دقیقا نباید بریالان عقدی . باید حد و حدود ها رو مشخص کنی

خب مشکل منم همینه چطور حد و حدود رو مشخص کنم؟

من مریض بودم دو روز بعد شب روز دوم رفتم ب من میگن تو دوروزه نیومدی!!!گفتم خب مریض بودم دیگه 

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

خب بگه، اولا کمتر برو تماس بگیر بعدش تماس و هم کمش کن و هفته ای یکی دو بار سر بزن

چند بار که تو این کارای سنگین کمک نکنی و به روی خودت نیاری دیگه وفتی شما هستی انجام نمیده

وفتی میری در حد عادی یه کمک بکن فقط

مامان من همیشه میخواست عروس خوبه باشه و همه کاراشونو میکرد آخرم هیچکی قدرشو ندونست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

گلثوم جان آرامش خودتو حفظ کن🦦😂

چجوری عزیزم ارامش خودمو حفظ کنم

واقعا ب معنای واقعی کم اوردم هر روز دارم گریه میکنم 

یک انسان صد تا ظرفیت داره بنظرت چجوری این صدتا رو هم بزاره برای خونواده شوهرش هم خونواده خودش هم شوهرش؟؟

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

شوهرم زیاد دلش نمیخواد من برم سرکار...ولی میتونم تو خونه ی کاری راه بندازم خونگی

همین کارو بکن.

لزومی نداره دوران عقد بری خونه تکونی .حالا شوهرتم باشه دوتایی کمک کنید یه چیزی 

خب مشکل منم همینه چطور حد و حدود رو مشخص کنم؟من مریض بودم دو روز بعد شب روز دوم رفتم ب من میگن تو دو ...

میگفتی مریض بودم درثانی هر روز نمیتونم بیام هفته ای یه روز میتونم بیام .همین 

چجوری عزیزم ارامش خودمو حفظ کنمواقعا ب معنای واقعی کم اوردم هر روز دارم گریه میکنم یک انسان صد تا ظر ...

اره عزیزم چی بگم اخه 

ان شالله ک درست میشه گل

خدا بزرگه✨️🎀

میرسم به جایی که لیاقتشو دارم...:)🩷🎀درخواست دوستی=گزارش🙃🚫