2777
2789
عنوان

بگییید ججوری انرژیییی منفی رو از خودمون دور کنیمممم🤮🤮🤮🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 30 پست
امیییینمرسی اجی میشه گاهی یادم کنی برای عدالت تو زندگیم دعا کنی؟ من فقط عدالت میخوام تو زندگیم

ریشه مشکلت پیدا کن درمانش کن چون گفتی متاهل شدی نمیدونم بچه داری یا نه باعث میشه رو زندگی خودت و شوهرت و بچه هات اثر بزاره 

چشم عزیزمولی یجورایی حس کردم مشکلت با خانوادت هستمخصوصا مادرت شاید هم اشتباه کنم ولی این حس کردم خو ...

بله درسته ابجی دقیقا همونجور ک گفتم مشکلم با مادرمه ینی اون با مندمشکل داشت منیدک بچه بودم از ترس نصف شبا بیدار میشدم ببینمونفس میکشه یا ن اما اونوازم. متنفر بود هرگز دلیل تنفرشو نفهمیدم دیوه الان من ازش بشدتتت متنفرررم 

ریشه مشکلم نمیدونموکحاست یا دیگه مغز من نمیکشه بخدا بنظرت ریشهذمشکلم چیه؟ 

خیلی اذیتم کرده ها اما تنها جیزی ک تروما شده برام تحقیر و خفت هایی هست ک از بچگی تا متاهل بودم بهم میداد گرچه وقتی عقد کردم جلوش وایسادم اما خیلی روانمو داغون مرد از خورد شدن من جون میگرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریشه مشکلت پیدا کن درمانش کن چون گفتی متاهل شدی نمیدونم بچه داری یا نه باعث میشه رو زندگی خودت و شوه ...

نمیدونم ریشه مشکلم جیه میشه نظر خودتو بگیر؟ 

بچه نمیارم تا گقتی خودم اروم شم

بله درسته ابجی دقیقا همونجور ک گفتم مشکلم با مادرمه ینی اون با مندمشکل داشت منیدک بچه بودم از ترس نص ...

ب خیلی چیزا بستگی داره اول اختلاف سنی خودت مادرت چقده مادربزرگ و پدربزرگت چطوری رفتار کردن باهاش داخل زندگی مشترکش با پدرت چ مشکلات داشته و.. ک من یه غریبم و نمیدونم و نمیتونم نظر بدم اول ک بدون ت مقصر نیستی ت این قضیه ولی ت مسؤل این هستی ک زخما ک خوردی درمانش کنی روحت التیام بدی پیشنهادم بهت این که کتاب بخونی یخورده قیمتش زیاده بخوای از بیرون بخری من خودم پی دی اف میخوندم چنتا اپلیکشن هست کتاب داره.. کتابراه ، ،طاقچه این دوتا من کتاب ازشون خریدم خوندم از قیمت بیرون مناسب تر بود بنظرم

امیدوارم مشکلت حل بشه 

ب خیلی چیزا بستگی داره اول اختلاف سنی خودت مادرت چقده مادربزرگ و پدربزرگت چطوری رفتار کردن باهاش داخ ...

خودش بشدت تو. خونوادهذعالی بزرگ شده پدر مادرش عالی بودن جوری م اون زمان ک همه پسر دوست بودن پدر اینا جون میداده برا دخترش حتی برا همشون ماشین خریده بوده تا تهش برو دیگه ولی این جنسش خرابه فک من اینقدر ک پدرش بهش میرسیده با وجودی ک این شوهر داشته و قد خر بوده شوهر کرده بوده بازم براش حساب پس انداز باز کرده باباش بعد این رفته از باباش هرجی ساعت و پول بوده رو دزدیده

میتونی بفهمی ینی جی؟ چقدر یکی باید لجن باشه؟ 

من ن پدر دارم ن مادر ن خانواده فقط دعا من همشون برن زیر تریلی باهم بمیرن

منم حالم از خانوادم بهم میخوره مخصوصن مامانم

منم

اصلا حاضر نیستم یه لحظه هم دیگه تحملش کنم دلم. میخواد دسته جمعی برن زیر تریلی بمیرن فقط همشون سمی هستن