2777
2789

من یه ماه پیش یه حریانی شد بهم تهمت زده بودن رفتم رو در کنم با یه مشت ادم بیشرف ک تو روت نگاه میکنن و دست پیشو میگیرن اخرشم گفتن اره تو حساسی برا یه حرف میای داد و بیداد میکنی منو مقصر جلوه میدن من منطقی کنار اومدم اما ازون موقع الان یه حس گندی دارم وی وییییی ینی بگم چقدر مضخرف نمیدونم چیکار کنم این حس ولمونمیکنه قشنگگ انرژی منفی این حسو و سردیشو  میفهمم چیکار کنم هرجی بلدین بگیدددد فقطططططط این ادما بشدت حال بهم زن و نحسنن خودشون ینی هرجا باهاش تلفنی هم شده مجبور باشم ارتباط بگیرم قشنگ ریده میشه تگ حالم حالا راهکار بدید بشوره ببره

ببین وقتی یه حرفی رو میزنی و جنجال میشه ، دیگه باید تا تهش بری و مصرانه رو حرفت وایستی چون درغیر این صورت سرخورده میشی و تو سرت میزنن که اره ببین چطوری نشوندیمش سرجاش و ادم بده تو میشی، دادو بیداد نکن ولی منطقی حرف بزن

ببین وقتی یه حرفی رو میزنی و جنجال میشه ، دیگه باید تا تهش بری و مصرانه رو حرفت وایستی چون درغیر این ...

کوتاه نیومدم اون. لحظه حرفمو گفتم بعد بابام زنگ زده ک اره تو حساسی مگه ادم برا یه حرف میاد دادو بی داد کنه من تو جانعه یه گوشم در یه گوشم دروازه کردم وگرنه اینجوری نمیتونی زندگی کنی همه رو دور میکنی حالا میدونمحرف خودش نبودااا حرفی چ برام در اورده بودن خیلیی حرف سنگینی بود منم هرجی منطقی حرف میزدم فایده نداشت کلا ببین ادم. مفهم انتخابش نفهمیدنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتاه نیومدم اون. لحظه حرفمو گفتم بعد بابام زنگ زده ک اره تو حساسی مگه ادم برا یه حرف میاد دادو بی د ...

بنظرم که باید خودتو یه جوری جا کنی تو دل بابات که حرفت برو داشته باشه و دلش نیاد حرفتو زمین بندازه

یه جوری که اگه زنگ زدن و ازت بدگویی کردن ، بابات پشتت درآد و بگه دختر من فلانه بهمانه

ولی یه مسیره که زمان بره و باید صبوری کنی تا به نتیجه برسه

بنظرم که باید خودتو یه جوری جا کنی تو دل بابات که حرفت برو داشته باشه و دلش نیاد حرفتو زمین بندازهیه ...

ن بابااااا کسی ک این حرفو در اورده مامان خودمه تو نیمدونی اینا چقدر پستن اصلا صفت پدر مادری لایقشون نیست ک چقدر بی شرف عالمن

مامانم از خداشه من زمین بخورم شادیم و خوشبختیم عین خار تو چمشمه رفته پشتم خرف دراورده ک اره اینو شوهرش عین سگ میزنه هرشب کارشون میکشه بیمارستان وووو حالا من زندگیم خوبه همه میدونن اومده یه دروف انداخته و پشتم هی میگفته میخندیده بابامم احمقه باور کرده هی جند بار گفت گفهتم دروغه دیدیم بابامم اومده منتذمیذاره ک اره بخاطر اینکه شوهرت میزنتت و زندگیت خوب نیست من مجبورم همش فلان کارو کنم بعد گفتم دروغه چقدر بگم تو حرف منو باور نداری بابا؟ گفت نه دیگه داغ کردم رفتم هرجی تونستم داد و بی داد کردم سر مامانم

ببین حالم بهم. میخوره ب اینا میگم مادر پدر

بنظرم که باید خودتو یه جوری جا کنی تو دل بابات که حرفت برو داشته باشه و دلش نیاد حرفتو زمین بندازهیه ...

الان منه احمق چند بار خوتستم به بابام عین خود شمنت بذارم بخاطر تو رفتم رو در رو کردم که مجبور به فلان مار نشی یادم رفته بعد اون اونده منت میذاره ک بخاطر داد بیداد یه ماه پیش تو من معدم ریخته بهم

مار ک ب تو نیش بزنه میری دنبالش بهش بگی چرا بهم نیش زدی؟؟نمیری چون اون ذاتش اینه ک نیش بزنه

ببین اولا خودش یه همچین خرفی کسی بزنه میره خوننن بپا میکنه دوما ازون دسته ادما هست ک میاد انگولک. میکنه اگه جواب ندی میره سری بعد چوب تو کو نت میکنه فک. میکنه حالیت نیست و علنا خر فرضت میکنه از بچگی خیلیی ازین خرفا دراورد شنیدم و ب روم نیوردم چون میدونستم خون بپا میکنه و مجبور بودم تحمل کنم اما الان متاهل و مستقلم عقدمو خالی کردم سرش حالا از بابام زورم میگیره ک. خودش هم هی گفت چندین بار منو سوزوند هم سرم منت میذاشت حالا هم ک رو کردم منت معدشو سر من میذاره درحالی ک من میخواستم منت بذارم م فقط بخاطر تو رقتم رو در رو کردم عین خودشون میخوام باهاشون رفتار کنم

ببین اولا خودش یه همچین خرفی کسی بزنه میره خوننن بپا میکنه دوما ازون دسته ادما هست ک میاد انگولک. می ...

ارامشت مهم تره همون بی محلی و محلش ندادن بیشتر بهش زور میاره ک فلانی ت و حرفات ب یه ورمم نیس هی خودت فشار بیاری اون بیشتر بهت اسیب میزنه از طرفی ت روحت جسمت گذاشتی تحت فشار اثبات کنی ک حرفش غلط وقتی خودت میدونی ک غلط نیازی نیس فشار بیاری ب خودت خدا ت هم بزرگه اونم از یجا دیگه میخوره

ارامشت مهم تره همون بی محلی و محلش ندادن بیشتر بهش زور میاره ک فلانی ت و حرفات ب یه ورمم نیس هی خودت ...

خورده بدم خورده اما اصلاا رو خودش نمیذاره تازه میگه خدا منو دوس داشت ک این بلا سرم اومد

ن اتفاقا ازینکه ریدم بهش بدجوور میسوزه چون تا حالا این حال منو ندیده بود کلا هرچی ساکت باشی خودشم دروغش باورش میشه ازین ک من قطع رابطه کردم بازم دروغ میگه خودشو شاد کنه خیلی زورم مرفت عقدمو خالی کردم ولی حیف یه خرفایی باید میزدم ک و نش اتیش بگیره نگفتم حالا یادمومیاد الان از بابام زورم میگیره خودش شر ب پا کرد خودشم میندازه گردن من بابام عین سگگگگ از مامانم میترسه در حدی ک گقتی گفتم بریم رو در رو کنم همش مسزد تو سر خودش  از ترس گریه میکرد من هنگیدم گفتم یا خدا این غربت بازیا چیه مگه مامانم مردنشو میخواد بشکونه😐😂😂😂حالا بهم میگن دیوونه پشتم 

ان شاءالله هر چی خیر و مصلحتت هست برات اتفاق بیفته و حال دلت خوب خوب بشه

امیییین

مرسی اجی میشه گاهی یادم کنی برای عدالت تو زندگیم دعا کنی؟ من فقط عدالت میخوام تو زندگیم 

امیییینمرسی اجی میشه گاهی یادم کنی برای عدالت تو زندگیم دعا کنی؟ من فقط عدالت میخوام تو زندگیم

چشم عزیزم

ولی یجورایی حس کردم مشکلت با خانوادت هست

مخصوصا مادرت شاید هم اشتباه کنم ولی این حس کردم  خواهرانه میگم بگرد ریشه مشکلت پیدا کن قطعا با حرفات مشخصه یسری تروما داری مثلا تو یکی از کتابا ک درمورد تروما نویسنده نوشته با مادرم و پدرم مشکل داشتم ریشه مشکلم فهمیدم زمانی ک بچه بودم مادرم صفرا جراحی کرد و بیمارستان بود چون تنها بود همین جرقه باعث فاصله بین من و مادرم شد این نویسنده وقتی بزرگ شده بود مشکل بینایی پیدا کرده بود بخاطر یکسری مسائل رفته بود پیش خانوادش میگه وقتی مادرم بغلم کرد بعد چن سال ک دیدمش حس خوبی نداشتم و... یا نوشته بود بعدا به بابام گفتم دوست دارم بابام بهم گفت فکر نمیکردم دوسم داشته باشی