2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی از دختر بدش میاد

1216 بازدید | 60 پست

همیشه به شوهر من می‌گفت خدا کنه دختر دار نشی الان که بومون دختره هر روز به شوهرم میگه چرا حواستو جمع نکردی چرا رژیم نگرفتید دختر میخواستی چیکار و فلان...

میگه چطور میخوای شوهرش بدی زنیکه بی فرهنگ هنوز بچه به دنیا نیومده فکر شوهرشه😤😤

جلو خودم چیزی نمیگه

با دختر برادر شوهرم هم خیلی بد رفتار می‌کنه یه بار هم قربون صدقش نرفته همش بچه رو میچزونه، اما من اجازه نمیدم بخواد با دخترم اینطوری رفتار کنه

این دفعه می‌خوام رفتم خونش یه جوری بهش بفهمونم از این حرفا نزنه به شوهرم

بنظرتون چی بگم؟

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

می‌خوام بگم مادرجون همه ی دخترا که قرار نیست مثل دخترهای شما بشن

آخه به شوهرم گفت دیدی دخترامون رو با چه مکافاتی شوهر دادیم، خدا چرا به بچه ی من دختر دادی اونم باید بدبختی بکشه😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر کن بدنیا بیاد بعد توپت رو پر کن. فعلا زوده

می‌خوام از الان بگم دیگه به شوهرم اینطوری نگه

آخه کم کم تاثیر میذارن

ما رفتیم واسه دخترمون سیسمونی خریدیم، به شوهرم گفته بود سیسمونی واسه چیش بود دیگه دخالت می‌کنه خیلی😡