من دخترعمه امم و دخترخاله ام بیمارستان تهرانپارس زایمان کردن راضی بودن آرشم شنیدم خوبه
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا چرا می خوای شرق تهران باشه. آرش و الغدیر رو پیشنهاد نمی کنم. اگه می خوای هزینه کنی و بری خصوصی چرا جایی مثل بیمارستان تهرانپارس بری ؟؟؟ اونجا خوب نیست .تعرفش هم به نسبت خدماتش بالاس برو ی بیمارستان خوب
آخه به نظرم همون محل زندگی باشه بهتره، دیگه مسافت و دوری اذیت نمیکنه و استرس ایجاد نمیکنه. حالا اگه ...
استارتر من خودم مادران زایمان کردم عالیه خدایی
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
عزیزم راضی بودی؟ کی اونجا زایما کردی؟ هزینش چقد شد
عالی بود دکتر مافی یعنی به نظدم جز بهترین بیمارستانها هست رسیدگی عالی همه چی خوب انقدر خوب رسیدگی میکرون من مامانمم اونجا استراحت کرد قشنگ😂😂 ببین من سال 94 سزارین کردم کفتن پنج میلیون بابیمه تومیلی دوتوماندادیم الان فامیلمدن رفته سه تومان داده همون پنج تومان بوده ولی خدایی عالیه من اصلا جای بخیه هام نموندهتازه اگه ااق عمومی باشی میگن اصلا همراه نمیخوای ولی من خصوصی گرفتم چوک حالم زیاد خوش نبودشوهرمم زیادی حساسه برد همین