2777
2789

خيلى وقته داروى اعصاب ميخورم، جديدا دكترم عوض كرده به آسنترا، ولى بعد از ٢ ماه خوردن هنوز علائم دارم و اثر نكرده ، كسى از آسنترا راضى بوده ؟ ميشه بگه علائمش چى بوده ؟

عالی بود برام 

روزای اول اختلال خواب تپش قلب خشکی دهان داشتم ولی بعد س روز عالی بودم

متاسفانه پیش میومد چند روز یادم بره نخورم علایم ترک مثل خشونت زیاد پیدا میکردم و بعد انقدر اون علایم شروع برام سنگین و دراور بود ک دلم نمسخاست شروع کنم

اما از امروز میخام دوباره شروع کنم و ساعت کوک کنم فراموش نکنم دیگه باید تا اخر عمر بخورم

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

عالی بود برام روزای اول اختلال خواب تپش قلب خشکی دهان داشتم ولی بعد س روز عالی بودممتاسفانه پیش میوم ...

كلا خوردنش يه جور عذابه نخوردنش يه جور عذاب ديگه

من نميدونم چرا روم اثر نكرد اونطور كه بايد 

شايد قرص هاى قبليم قوى بودن اين زورش نميرسه😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كلا خوردنش يه جور عذابه نخوردنش يه جور عذاب ديگهمن نميدونم چرا روم اثر نكرد اونطور كه بايد شايد قرص ...

چند وقته؟

شایدم اثر کرده متوجه نمیشی منم دوره اول نمیفهمیدم بعد ک قطع کردم دیدم عه چقدر چیزا عوض شد

شایدم برات ناسازگاره با دکترت صحبت کن

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

چند وقته؟شایدم اثر کرده متوجه نمیشی منم دوره اول نمیفهمیدم بعد ک قطع کردم دیدم عه چقدر چیزا عوض شدشا ...

خيلييييى مدل هاى ديگه خورده بودم قبلا ١٤ ساله دارم دارو ميخورم،

آسنترا رو ٢ ماهه شروع كردم

هر چى به دكتر گفتم عوض كن گفت فعلا بخور

خيلييييى مدل هاى ديگه خورده بودم قبلا ١٤ ساله دارم دارو ميخورم،آسنترا رو ٢ ماهه شروع كردمهر چى به دك ...

فعلا بخور دوره اوله

میگم منم دوره اول معلوم نبود از اون ب بعد عالی بود عالی