2777
2789
عنوان

بچم اسهال داره تروخدا بیاین مامانا

189 بازدید | 30 پست

خسته شدم دیگه یسال نیمشه شوهرم قهره باهام نمیتونم فعلا دکتر ببرمش

مزاحم نشید . درخواست ندید. 😐 فقط خانما بیان تو تاپبک من 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روزه اسهال داره؟ اب و مایعات زیاد بده بخوره...ماست و نعنای فراوون با کته...سوپ خیلی رقیق و یکم شور برای اسهال خوبه  اگه آب دهن هم میریزه و بی قراره شاید از دندونش هم باشه... ولی اگه تا فردا خوب نشد ببریدش دکتر

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

به قهرت ادامه بده چکار بچه دارین بش بگو بچه اینجوره دکتر ببرید

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

[QUOTE=382254788]کپسول برا بچه یسال؟[/QUOTE

دکتر بمن گفت بریز تو ماست 

ولی بنظرم شما ببر دکتر بلآخره بچه است نمیشه سرخود واسش عمل کرد 

دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 

از داروخانه او آر اس بگیر طبق دستور مصرف بهش بده وگرنه بی‌حال و حتی ممکن هست به خاطر کمبود الکترولیت های بدنش بره اغما ، خیلی مهم هست .

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️